Τα στελέχη του «Ποταμιού» Θεοδωράκης και Ξεζωνάκης με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Ενώνουμε δυνάμεις από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου:

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας τα στελέχη του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργο Ξεζωνάκη.

Ο Σταύρος  Θεοδωράκης, Πολιτικός Μηχανικός , Μελετητής σημαντικών έργων  καθώς και υπεύθυνος του Τομέα  Πολιτικής «Αστικό Περιβάλλον και Πολεοδομία» και ο Γιώργος Ξεζωνάκης , Οικονομολόγος  που έχει διατελέσει  στέλεχος μεγάλων εταιριών του ιδιωτικού τομέα και μέλος του Δ.Σ. Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου καθώς και μέλος του Δ.Σ. της «Ενωσης Κρητών Αμαρουσίου».

Η παρουσία τους είναι τιμή για μας και δίνει ιδιαίτερο δυναμισμό στη προσπάθειά μας που διαρκώς αγκαλιάζεται από ευρύτερους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.

Δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη και Γιώργου Ξεζωνάκη.

Προχωράμε δυνατά για το Μαρούσι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της Τοπικής Οργάνωσης  του Κινήματος μας, «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», εντασσόμαστε σήμερα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη».

Συστρατευόμαστε στην προσπάθεια του Θεόδωρου Αμπατζόγλου γιατί πιστεύουμε πως θα είναι ένας αποτελεσματικός και δημιουργικός Δήμαρχος για το Μαρούσι.

Ενώνουμε μαζί του δυνάμεις για να προστατέψουμε όσα καλά έχουν γίνει και φιλοδοξούμε να εκλεγούμε για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πολιτικές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή στην Πόλη μας.

Σταύρος Μ. Θεοδωράκης, Γιώργος Ξεζωνάκης
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Τουρνουά 3×3 Basketball με δωρεάν συμμετοχή

MAROUSSI BASKETBALL 3Χ3 – SPRING DAY 2026: Η Περιφέρεια...

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img