Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου ανακοίνωσε τον Αϊζάια Όσμπορν

Επιστρέφοντας στην Basket League έπειτα από 11 χρόνια, η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ενισχύει την περιφέρειά της με τον Αϊζάια Όσμπορν.

Ο 26χρονος Καναδός γκαρντ έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο UTEP Miners και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην πατρίδα του με τους Οτάβα ΜπλακΤζακς.

Το 2021 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα της Κούβοτ στη Φινλανδία , μοιράζοντας την περσινή σεζόν στις λιθουανικές Πριενάι και Γκάργκζντου, έχοντας 11,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο.

Ο Καναδός γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Λιθουανία, μοιράζοντας την σεζόν σε Πριενάι και Γκαργκζντου.

Πλέον αποτελεί κάτοικο Αμαρουσίου, ενισχύοντας την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα κατά την επιστροφή της στην Basket League.

Ο Όσμπορν αποτελεί τον δεύτερο ξένο που ανακοινώνει το Μαρούσι μετά τον Στέφαν Πένο, ενώ στην ομάδα αναμένεται να ενταχθεί και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Πουλήθηκε υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έναντι 4,05 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε η πώληση υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας 16.053...

Μαρούσι: Φωτιά και καταστροφή σε κλινική στο Σισμανόγλειο

«Κάποιος έβαλε φωτιά σε στρώμα, μένει να αποδειχθεί αν...

Μαρούσι: Μετά το 18ο Δημοτικό Σχολείο κλειστό και το 6ο ενώ ήταν στη λίστα με τα ανοιχτά προαύλια!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει https://marousi24.gr/vaterlo-tis-dimotikis-archis-amarousiou-me-ta-anoichta-proavlia/,την Τέταρτη 27 Ιουνίου με...

Στο Κτηματολόγιο οι άδειες οικοδομής, φεύγουν οι Πολεοδομίες από τους Δήμους

Ενιαίος φορέας για ακίνητα, άδειες και ελέγχους σε όλη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img