Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου ανακοίνωσε τον Αϊζάια Όσμπορν

Επιστρέφοντας στην Basket League έπειτα από 11 χρόνια, η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ενισχύει την περιφέρειά της με τον Αϊζάια Όσμπορν.

Ο 26χρονος Καναδός γκαρντ έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο UTEP Miners και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην πατρίδα του με τους Οτάβα ΜπλακΤζακς.

Το 2021 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα της Κούβοτ στη Φινλανδία , μοιράζοντας την περσινή σεζόν στις λιθουανικές Πριενάι και Γκάργκζντου, έχοντας 11,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο.

Ο Καναδός γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Λιθουανία, μοιράζοντας την σεζόν σε Πριενάι και Γκαργκζντου.

Πλέον αποτελεί κάτοικο Αμαρουσίου, ενισχύοντας την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα κατά την επιστροφή της στην Basket League.

Ο Όσμπορν αποτελεί τον δεύτερο ξένο που ανακοινώνει το Μαρούσι μετά τον Στέφαν Πένο, ενώ στην ομάδα αναμένεται να ενταχθεί και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img