Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025
15.1 C
Marousi

Ξεκινά η ολική ανάπλαση της παιδικής χαράς του Αμαλιείου και του περιβάλλοντα χώρου

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς στο Αμαλιείο και των ασφαλών προσβάσεων σε αυτήν, σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του αναδόχου του έργου.

Η σύμβαση υπεγράφη κατά τη συνάντηση του Δημάρχου κ. Αμπατζόγλου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκπροσώπους της εργοληπτικής επιχείρησης και με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Κάββαλου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 961.286,18 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, εκ των οποίων κατά τα 2/3 χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και κατά το 1/3 από ίδιους πόρους.

Αμαλιείον

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την έναρξη του έργου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που δίνει η παρούσα Δημοτική Αρχή στη δημιουργία σύγχρονων, ασφαλών και λειτουργικών χώρων αναψυχής και συνάθροισης για μικρούς και μεγάλους στο Μαρούσι, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Η δημιουργία της πρότυπης παιδικά χαράς του Αμαλιείου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε δύο περίπου μήνες.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ξεκίνησε η ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής Αγίας Φιλοθέης

Ακόμη ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής...

Αυτοψία στην ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι

Το κομβικό έργο, ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της...

Ανακοίνωση ΓΣΑ για επεισόδια Λαυρίου-΄΄Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;΄΄

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΑ μετά τα θλιβερά επεισόδια που...

Ξύλο στον αγώνα μπάσκετ Λαύριο – Μαρούσι – Εφυγαν οι διαιτητές(+video)

Διέκοψαν τον αγώνα και αποχώρησαν οι διαιτητές. Κλειστά μπουκάλια...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img