To μήνυμα του δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου εορτάζει την Ελληνική Επανάσταση του ’21 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο σπίτι του κάθε Μαρουσιώτη

Θ. Αμπατζόγλου: «Υψώνουμε την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια μας.  Φόρος τιμής σε αυτούς που διαχρονικά προστατεύουν την Πατρίδα μας» 

Κατ΄ εφαρμογή των επιβεβλημένων έκτακτων μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας, ματαιώνονται στο Δήμο Αμαρουσίου όπως και σε όλη την Ελληνική επικράτεια, η δοξολογία, οι καταθέσεις στεφάνων, η παρέλαση και κάθε άλλη εορταστική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο εορταστικό μήνυμά του αναφέρει:

«Ο φετινός διπλός εορτασμός, της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκει την Ελλάδα μας σε μία πολύ κρίσιμη ιστορική συγκυρία.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή μας δίνουν κουράγιο και μας εμπνέουν οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που κάτω από τις αντίξοες συνθήκες εκείνης της εποχής έδωσαν το δικό τους υπέρ πάντων αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας από τον Τουρκικό ζυγό.

Σας καλώ σήμερα, να υψώσουμε όλοι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο μπαλκόνι μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους μας, το σύμβολο της εθνικής ενότητας και της πίστης μας ως ένδειξη σεβασμού στους μεγάλους Έλληνες του 1821 και σε αυτούς του 2020 που με αυταπάρνηση προστατεύουν το Έθνος μας από κάθε σύγχρονη απειλή.

Με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μόνος, αλλά όλοι ΜΑΖΙ, θα στείλουμε μήνυμα ενότητας και στήριξης σε αυτούς που φυλάνε το λαό μας από την πανδημία και τα σύνορά μας από τη συνεχιζόμενη Τουρκική προκλητικότητα.

Στο πλαίσιο της ατομικής και συλλογικής ευθύνης που πρέπει να δείξουμε, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Δήμος μας μεριμνά για αυτό, αλλά και ο καθένας εξ’ ημών πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση. Κανείς Μαρουσιώτης αβοήθητος.

Με πίστη και αισιοδοξία θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Χρόνια πολλά και ΥΓΕΙΑ σε όλες και όλους».​

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

Mαρούσι:Κλειστοί οι Δημοτικοί χώροι (Πολιτιστικοί Αθλητικοί ΚΑΠΗ κ.α.) την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά τις 14:00, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί, θα παραμείνουν οι ακόλουθοι Δημοτικοί Χώροι και Υπηρεσίες, την Τετάρτη 1η Απριλίου,...

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img