Ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι ο Γιώργος Τσαλίκης

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι με τον Παχατουρίδη. Παράλληλα όμως σχετίζεται με το Μαρούσι, αφού τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος της πόλης μας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης στις εκλογές του 2019 είχε αναδειχθεί δεύτερος σε ψήφους στον Δήμο Περιστερίου και μέχρι πρότινος, είχε τη θέση του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου.

Οι ζυμώσεις και οι διερευνητικές επαφές για ενδεχόμενη κάθοδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Μαρούσι φαίνεται ότι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Με σχετική ανάρτηση στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι θα είναι για μια ακόμα φορά υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Περιστερίου.

Συνεπώς, ο Γιώργος Τσαλίκης θα παραμείνει για ακόμα πέντε χρόνια στο Περιστέρι. Κρατήστε όμως το όνομα του για το μέλλον.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Η Κασταλία του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με την μυθολογία η Κασταλία φέρεται να είναι ποτάμια Νύμφη....

Μαρούσι:Ο Κ.Μητσοτάκης επιθεώρησε τις εργασίες στο ΟΑΚΑ

Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αναβάθμιση...

Τριήμερος καύσωνας με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία τις...

Μαρούσι:Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που έβαλε φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με το τσιγάρο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 74χρονος, ο...

Μαρούσι: Ακινητοποίησε 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου και προσπάθησε να την βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Κυριακής (12.06.2026) ένα...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img