Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
26 C
Marousi

Συνέντευξη του Δημάρχου Αμαρουσίου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Action24

Για τη μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια (200 τόνοι αγαθών) που έστειλαν οι Μαρουσιώτες στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Action24 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθηνού.

Ο Δήμαρχος ακόμη αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και την καθημερινή φροντίδα και αλληλεγγύη που δείχνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου αλλά και οι εθελοντές, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Αμαρουσίου.

Επίσης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κάλεσε όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, τρόφιμα, να επικοινωνούν με το Δήμο, καθώς οι ανάγκες για σίτιση και στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας είναι καθημερινές.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι: Δύο εργαζόμενες τραυματίες – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Αναστάτωση προκάλεσε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Μαρούσι:Αύγουστο ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο

Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για να ξεκινήσει η επένδυση ύψους...

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img