Απειλές κατά μελών του Δ.Σ του ΙΓΕ για τα έργα ανάπλασης του δάσους Συγγρού που έχουν εξαγγελθεί

Βανδαλισμοί και απειλές κατά μελών του Δ.Σ. του ΙΓΕ έγιναν στο κτίριο Κριμπά. Άγνωστοι χρησιμοποιώντας σπρέι έγραψαν συνθήματα και δεν δίστασαν να αναφέρουν τα ονόματα του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΙΓΕ.

Οι “Φίλοι του δάσους Συγγρού“, με δημοσίευσή τους στην σελίδα που διατηρούν στο facebook χωρίς να καταδικάσουν τους βανδαλισμούς και τις απειλές , δήλωσαν ότι: “όταν η μπογιά είναι κόκκινη σημαίνει ότι ο θυμός και το πάθος ανεβαίνει. Ο κόσμος φαίνεται ότι δεν ανησυχεί μόνο για τα τόσα που ακούγονται περί αναπλάσεων και «αξιοποιήσεων» αλλά αντιδρά κιόλας με διάφορους τρόπους”.
Ολόκληρο το σχόλιο τους έχει ως εξής:
Μας στείλατε αυτές τις φωτογραφίες από το κτίριο Κριμπά με διάφορα σχόλια και μας ζητάτε να τις σχολιάσουμε και εμείς.
Αυτό που θέλουμε εμείς να πούμε είναι ότι όταν η μπογιά είναι κόκκινη σημαίνει ότι ο θυμός και το πάθος ανεβαίνει. Ο κόσμος φαίνεται ότι δεν ανησυχεί μόνο για τα τόσα που ακούγονται περί αναπλάσεων και «αξιοποιήσεων» αλλά αντιδρά κιόλας με διάφορους τρόπους.
Εμείς Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού καλούμε το ΙΓΕ να αποφασίσει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τι σκοπεύει να κάνει στο δάσος και το κτήμα γενικά γιατί ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα ως προς το Κληροδότημα και τους σκοπούς του μάλλον ανάβει φωτιές παρά σβήνει. Και νομίζω ότι όλοι υποστηρίζουμε την πυρασφάλεια του δάσους …!
Εμείς θα ζητήσουμε επειγόντως ραντεβού με τον πρόεδρο αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε όσες απαντήσεις χρειαζόμαστε”.
Μετά την ανάρτηση των ¨Φίλων του δάσους Συγγρού”, σε σχόλιο επί της ανάρτησης η γραμματεύς του συλλόγου κυρία Πόπη Μητρογώγου έγραψε και το παρακάτω: “Είναι αυτονόητο αλλά ίσως θα έπρεπε και να το γράψουμε οτι καταδικάζουμε την πράξη του βαψίματος και της φθοράς ενός κτιρίου παλαιού όπως αυτό του Κριμπά όπου εκεί στεγάζεται και το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης”.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img