Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025
30.7 C
Marousi

Αυλαία για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022

Με τον Γιώργο Υδραίο, την Κωνσταντίνα, τη Μαρία Σουλτάτου και τον Δημήτρη Σαββαΐδη έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022 τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στο Αίθριο Θέατρο της πόλης.

Οι τέσσερις καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν επιτυχημένα τραγούδια μέσα από ένα ευρύ φάσμα της μουσικής μας παράδοσης που διαχρονικά έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κλείνοντας το Φεστιβάλ αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της τελευταίας συναυλίας, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση του Φεστιβάλ με ευθύνη του Πρόεδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα αλλά και με την ουσιαστική συμβολή όλων των στελεχών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Στη λήξη του Φεστιβάλ παραβρέθηκε ακόμη ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πρεμιέρα για το 26ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2025»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα...

Μαρούσι:Σπαθάρεια 2025 | 26ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, 1-6 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30

Τα «Σπαθάρεια 2025», διοργανώνονται από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και 6...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα στο Ψαλίδι

Ο μεθεόρτιος Εσπερινός προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα...

Μαρούσι:5o στην ζήτηση για ενοικίαση κατοικίας

Παρά την κατά 7,6% αύξηση των ζητούμενων ενοικίων σε 11,2...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img