Κυριακή, 1 Ιουνίου, 2025
23.9 C
Marousi

Δικαστική δικαίωση για Γιώργο Καραμέρο

Αθώο έκρινε το Εφετείο τον Γιώργο Καραμέρο για την συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θάνου Τζήμερου αναφορικώς με το διαπληκτισμό του επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» με την τότε Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Ο κ. Καραμέρος ανήρτησε δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης:

“Μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα σήμερα το Εφετείο με απάλλαξε από την άδικη κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης για όσα είδα, έγραψα και έγιναν στις 11 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου με τη χειροδικία του Θάνου Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπαλού.

Είχαν προηγηθεί οι αθωωτικές αποφάσεις για την ίδια την Αλεξάνδρα Μπαλού αλλά και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Θοδωρή Σχοινά για την αντίστοιχη κατηγορία.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνηγόρους μου κ.κ Ιωάννη Αθανασά και Χρυσόστομο Βελάκη για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
Αλίμονο αν σιωπούμε μπροστά την άσκηση βίας”.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Εποχή Παπαθεοδώρου στον πάγκο!

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ηλία...

Μαρούσι: Κυκλοφοριακό έμφραγμα διαρκείας στο «δαχτυλίδι»

Αφόρητο έχει γίνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή...

Μαρούσι: Απορρίφθηκε ακόμα μία προσφυγή κατά της μεταφοράς του καζίνο στο Μαρούσι

Ακόμα μία αίτηση ακύρωσης που είχε κατατεθεί κατά του...

Μαρούσι:23o ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ CAMP – Έναρξη ηλεκτρονικών εγγραφών

Το Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου ετοιμάζεται ...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img