Εφαρμογή τηλεματικής για τη δημοτική συγκοινωνία του δήμου Αμαρουσίου

Σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, διεξάγεται ο διαγωνισμός για τη δημιουργία mobile εφαρμογής για την τηλεματική ενημέρωση του κοινού για τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας προκήρυξε ο δήμος Αμαρουσίου.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η υπηρεσία ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης, σχεδιασμού υφιστάμενων και νέων δρομολογίων καθώς και η εποπτεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Η υπηρεσία αυτή αποσκοπεί στην βελτίωση των συνθηκών παρακολούθησης του στόλου των λεωφορείων που αποτελείται από 15 οχήματα και την εκτέλεση 5 λεωφορειακών γραμμών (010, 020, 030, 040, 080).

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται η προμήθεια εξοπλισμού για τα 15 λεωφορεία του δήμου, η ρύθμιση data server για τη φιλοξενία των δεδομένων, η ανάπτυξη / διάθεση ολοκληρωμένης web πλατφόρμας (λογισμικού) διαχείρισης δρομολογίων & οχημάτων και η διασύνδεση με την υφιστάμενη τηλεματική πλατφόρμα, η ανάπτυξη mobile εφαρμογής για τους δημότες και η συντήρηση και υποστήριξη των συστημάτων συμπεριλαμβανομένων του διαχειριστικού και τηλεπικοινωνιακού κόστους για περίοδο ενός έτους.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 69.998 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ενώ η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img