fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου υποψήφιοι με τον Γιώργο Καραμέρο

Μπήκε “φαρδιά πλατιά” η σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό  “Ενωμένο Μαρούσι” και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι η Άννα Φωτοπούλου, εικαστικός- ελεύθερη επαγγελματίας, o Πέτρος Κούκουζας, τεχνολόγος- γεωπόνος, νυν δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και ο Βασίλης Μπούρας, σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ο Γιώργος Καραμέρος καλωσόρισε τους νέους υποψηφίους επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Δεσμευτήκαμε από την πρώτη μέρα να δημιουργήσουμε μια ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική παράταξη με επίκεντρο τον δημότη του Αμαρουσίου. Σε αυτή την προσπάθεια, έχουν θέση όλες και όλοι που έχουν γνώση και εμπειρίες για να προσφέρουν, προτάσσοντας τις ανάγκες  της πόλης, χωρίς κομματικά διαπιστευτήρια και δεσμεύσεις.  Για την αλλαγή που θέλουμε και θα πετύχουμε απαιτείται συνέργεια, πρόγραμμα και λύσεις. Εμείς λοιπόν σχεδιάζουμε με πολυχρωμία γιατί πιστεύουμε ότι αυτό έχει ανάγκη το Μαρούσι».

«Συμμετέχω στο συνδυασμό “Ενωμένο Μαρούσι” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται μια πραγματική αλλαγή στην πόλη με νέους προοδευτικούς ανθρώπους που θα αλλάξουν νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος» δήλωσε η Άννα Φωτοπούλου και πρόσθεσε: «Με την εμπειρία και με όλες τις δυνάμεις μου θα συμβάλλω ώστε να υπάρξει ένα διαφορετικό πολιτιστικό αποτύπωμα στο Μαρούσι».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κούκουζας σημείωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, ώστε να συμβάλουμε στην αναγέννηση της πόλης μας, με ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων, με διαφάνεια και αξιοκρατία στην άσκηση της διοίκησης, για διευρυμένα δίκτυα αλληλεγγύης και προώθηση της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας. Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά, είναι προσωπική στάση ζωής και πολιτικής αντίληψης»

Τέλος ο Βασίλης Μπούρας υπογράμμισε: «Συντάσσομαι με αποφασιστικότητα με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για ένα # Ενωμένο Μαρούσι. Είναι ανάγκη η πόλη μας να στρέψει ξανά το βλέμμα της στους πολίτες της, να σταθεί δίπλα τους στα ζητήματα καθημερινότητας, να κάνει ένα άλμα προς τα μπροστά θεσπίζοντας μορφές άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής, λογοδοσίας και κοινωνικού́ ελέγχου. Πάντα εστιάζοντας στην παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, επιδιώκοντας παράλληλα την  βιώσιμη/αειφόρο οικονομική ανάπτυξη με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, στα σχολεία, στον αθλητισμό, στις γειτονιές, στον Δήμο».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Σεπ 14, 2021 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
28°C ελαφρές νεφώσεις
τρι09/14 τετ09/15 πέμ09/16 παρ09/17 σαβ09/18
σποραδικές νεφώσεις
27/22°C
αίθριος καιρός
29/21°C
αίθριος καιρός
30/21°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
33/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ στο Μαρούσι.

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Έναρξη μαθημάτων, κατόπιν πληρότητας των τμημάτων βάσει των αιτήσεων: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021   Ξεκινούν από τη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την Πέμπτη 30  Σεπτεμβρίου 2021 οι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου για τη χρονική περίοδο 2021 – 2022, που υλοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), ξεκινούν την...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 άνοιξε η αυλαία του 22ου Φεστιβάλ...