Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Τα εκλογικά νέα της πλατείας από την Άρτεμις

artemis-nea eklogika

Καλημέρα φίλοι μου,

Μπόλικα τα νέα των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι και όπως πάντα, θα σας τα γράψω χύμα και τσουβαλάτα.

Ξεκινώ με την αγαπημένη παρέα του ΚΙΝ.ΑΛ. Φίλοι μου, ειλικρινά με κούρασαν. Στην αρχή είχε ζητηθεί από τον Παναγιώτη Σαγρή να ηγηθεί της δημοτικής παράταξης, μετά μάθαμε ότι έκλεισε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πάνο Βραχνό, στη συνέχεια μας είπαν ότι το ξανασκέφτεται και αφού το ξανασυζήτησαν τώρα είναι πάλι κοντά να κατέβει με τον Πάνο Βραχνό. Σας μπέρδεψα σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού η γυναίκα το ξέρω, αλλά τι να κάνω;  Αγαπημένε δάσκαλε αποφάσισε διότι πλέον η καθυστέρηση της απόφασής σου κουράζει.

Παραμένω στο χώρο της “δημοκρατικής παράταξης” και σας μεταφέρω ότι η Μαίρη Καρανάσιου, το σκέφτεται αν θα κατέβει ή όχι. Εγώ πάντως τη συμπαθώ διότι τα λέει μια χαρά, είναι πάντα συνεπής και δεν “έγλειψε” ποτέ της κανένα. Είναι αυθεντική και την πάω.

Πάμε τώρα στη Μαίρη Διακολιού. Τι θα κάνει η Μαίρη; Μαθαίνω το προσπαθεί να ηγηθεί σε ανεξάρτητη παράταξη. Δύσκολο όμως αυτή την περίοδο με τόσους συνδυασμούς  να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Αν θέλετε την άποψη μου, τη βλέπω υποψήφια στον συνδυασμό του Αμπατζόγλου. Είναι η μόνη “λογική” απόφαση και η φωνή της Μαίρης χρειάζεται στην πόλη.

Για τη συνέχεια θα πιάσω το Γιώργο Καραμέρο που πραγματοποίησε μια ομολογουμένως επιτυχημένη εκδήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Είδα όμως να γράφονται υπερβολές για 2.000 άτομα και για κλείσιμο της Κηφισίας. Ηρεμήστε διότι ο κόσμος τις υπερβολές τις καταλαβαίνει και δεν τις εκτιμά καθόλου.

Πάμε να δούμε με απλή αριθμητική. Υπάρχουν δύο σειρές των δέκα θέσεων οριζόντια και δύο σειρές των δέκα θέσεων κάθετα. Αυτό μας κάνει 10 x 10 x 2= 200 καθήμενοι. Άντε να πούμε άλλοι 150 όρθιοι μέσα στην αίθουσα. Να δώσουμε και άλλους 100 απ’ έξω και στους διαδρόμους; Όλο μαζί μας κάνει 450 άτομα.

2.000 άτομα δεν μπορεί να τους κάνει ούτε ο Μπιρσίμ.

Παραμένω στην παράταξη Καραμέρου. Παρελθόν η Μέμα Χαλιώτη η οποία με ανακοίνωση της στο facebook, ενημέρωσε τους φίλους της για την απόφασή της να μην συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καραμέρου και ότι θα τηρήσει τη γραμμή της ΝΔ. Μετά από λίγο η ανακοίνωση κατέβηκε, αλλά η ουσία παραμένει. Προφανώς όταν η Μέμα ενημερώθηκε για την πρόθεση της ΝΔ να τη διαγράψει και επέλεξε να παραμείνει στο κόμμα της από τη συμμετοχή της στο συνδυασμό Καραμέρου. Λογική απόφαση από τη Μέμα, αφού η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση, ενώ ο Γιώργος Καραμέρος έχει απλά ελπίδες.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι ο Γιώργος Καραμέρος ετοιμάζει ένα ακόμα “μπάμ” με ένα “δεξιό” υποψήφιο, πρώην συνεργάτη του δημάρχου Πατούλη. Για να δούμε τις εξελίξεις στα “βορειοανατολικά” της πόλης.

Μου άρεσαν οι καμπάνιες του Νικολαράκου με τα καρότσια και τα κανό. Τις βρήκα πανέξυπνες αφού χτύπαγαν στην καρδιά των προβλημάτων της πόλης. Επιτέλους, διότι οι ανακοινώσεις Νικολαράκου – Σταθούλη και Νικολαράκου – Χαλιώτη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο με κούρασαν τη γυναίκα.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αύριο και την ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Θα βγάλω και εκεί κομπιουτεράκι.

Αυτά κορίτσια για αυτή την εβδομάδα. Καλό το εκλογομαγείρεμα, αλλά πρέπει να βάλω φαγητό να φάνε και τα παιδιά. Πέρα από το εκλογομαγείρεμα να ξέρετε είμαι καλή και στο κανονικό μαγείρεμα. Στο επόμενο άρθρο ίσως σας δώσω και τη συνταγή μου για σουτζουκάκια.

Τα λέμε,

Άρτεμις

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε το Γενέσιον της Θεοτόκου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι, με την συμμετοχή του Δημάρχου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...