Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Εκτός Των Τειχών»

Το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Εκτός Των Τειχών»  παρουσίασε την Τρίτη 7 Μαΐου  στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πολυχρονιάδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά: «Η ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 θα έχει έντονο πολιτικό χαρακτήρα, αφού έχουν συντελεστεί ιδιαίτερα σημαντικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα, χωρίς το εκλογικό σώμα να έχει εκφραστεί μέχρι σήμερα. Οι διπλές εκλογές – αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές – ενισχύουν αυτή την κατεύθυνση. Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που αλλάζουν «πουκάμισα» με γνώμονα την εκλογή τους σε μια θέση Δημοτικού Συμβούλου,  αυτή τη στιγμή η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός Των Τειχών Αμαρουσίου είναι η παλαιότερη σε λειτουργία Δημοτική Κίνηση της πόλης του Αμαρουσίου (έτος ίδρυσης το 2003) και συμμετέχουμε αδιάλειπτα στις Δημοτικές εκλογές με το ίδιο όνομα και τις ίδιες αρχές από το 2006 έως σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός Των Τειχών έχει καθιερωθεί ως η μόνη ουσιαστική και δυναμική αντιπολίτευση, τόσο απέναντι στην δημοτική αρχή Πατούλη όσο και απέναντι στις μνημονιακές κυβερνήσεις. Αυτό  οφείλεται κυρίως στο ότι η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ δεν είναι κοινοβουλευτική κομματική δημοτική παράταξη, αλλά η αυτενεργός συλλογικότητα της αγωνιστικής κινηματικής ανεξαρτησίας και της αντισυστημικής – ριζοσπαστικής – αντικαπιταλιστικής αριστεράς και  λόγω ακριβώς αυτού του δεδομένου, συνενώνει σχεδόν όλο το κοινωνικό αγωνιστικό δυναμικό της πόλης μας όσον αφορά τα κοινωνικά, αλλά και τα τοπικά, μέτωπα στον αγώνα ενάντια στη φτώχεια, στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, στον αγώνα για ανθρώπινες συνθήκες ζωής στις γειτονιές μας.

Η Αριστερή  Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός Των Τειχών πρωτοστατεί ως η μόνη δυναμική αντιπολίτευση, επειδή είναι η μόνη από τις Δημοτικές Κινήσεις της πόλης του Αμαρουσίου  που από την μία έχει ξεκάθαρη αντίληψη για το τι είναι αυτή η δημοτική αρχή (ένα αντιδραστικό σύμπλεγμα εργοδοτικών καπιταλιστικών συμφερόντων μεγαλύτερων και μικρότερων που αποτελεί τον «πιο καλό τον μαθητή» εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων σε επίπεδο τοπικού κράτους – δήμου) και από την άλλη είναι η μόνη που έχει ως προτεραιότητα την αγωνιστική κινηματική αυτοοργάνωση της πλειοψηφίας των δημοτών για τα δικαιώματά τους.  Αποδεικνύουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ, ότι μπορούμε να επιβάλλουμε κατακτήσεις για ανθρώπινη ζωή και ανθρώπινες γειτονιές, στον αγώνα για βασικά έργα υποδομής, όπως αντιπλημμυρική προστασία – δημόσιοι χώροι πρασίνου και αναψυχής – παιδικές χαρές –  δημόσιοι δωρεάν παιδικοί σταθμοί – ανθρώπινες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.λπ., ενώ αντιστεκόμαστε σθεναρά στην πολιτική φαντεζί φαραωνικών έργων που εφαρμόζει η δημοτική μας αρχή προς δόξα του μεγάλου ιδιωτικού εργολαβικού και εμπορικού κέρδους. Πρωτοστατήσαμε και πρωτοστατούμε  στον δυναμικό αγώνα για ανθρώπινη διαχείριση απορριμμάτων, στον αγώνα ενάντια στη σκανδαλώδη εκχώρηση δημόσιων χώρων σε ημέτερους ιδιώτες, στον αγώνα ενάντια στο ξεσπίτωμα φτωχών ανθρώπων από τα κοράκια των τραπεζών, των funds, του κεντρικού κράτους, του τοπικού – κράτους δήμου, στις κινητοποιήσεις τόσο για δωρεάν, δημόσια, σύγχρονη εκπαίδευση όσο και για δωρεάν, δημόσια, σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη, στους αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζόμενων στην πόλη μας ενάντια σε εργοδότες – μνημονιακές κυβερνήσεις – δημοτική αρχή, ενάντια στις «Λευκές Νύχτες» και στην εργοδοτική τρομοκρατία που ασκείται με τις πλάτες τόσο του κεντρικού κράτους όσο και του τοπικού κράτους – δήμου, στο πολύμορφο δυναμικό αντιφασιστικό κίνημα του λαού και της νεολαίας στο Μαρούσι που με σκληρές μάχες έχει εμποδίσει την νεοναζιστική εγκληματική συμμορία να βάλει πόδι στις γειτονιές μας παρά τις πλάτες που κάνουν στην Χ.Α. η δημοτική αρχή και η αστυνομία.

Απευθύνουμε κάλεσμα ενωτικής αγωνιστικής συστράτευσης με την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός Των Τειχών Αμαρουσίου σε όλες/όλους όσες/όσους επιθυμούν με την αγωνιστική αυτενεργό δράση και κινηματική αυτοοργάνωση να παλέψουν μαζί μας για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα δικά μας χέρια. Μακριά από εμάς βρίσκεται η δημαρχοκεντρική και προσωποκεντρική φυσιογνωμία των κοινοβουλευτικών κομματικών δημοτικών παρατάξεων. Στους κοινωνικούς αγώνες και στα κοινωνικά κινήματα είμαστε όλες και όλοι ισότιμοι και «επικεφαλής», ταυτόχρονα «στρατιώτες» και «στρατηγοί». Γι’ αυτό άλλωστε ορίζουμε κάποιαν ή κάποιον εκπρόσωπό μας ως «επικεφαλής» μόνο και μόνο επειδή είναι προαπαιτούμενο από την αστική νομοθεσία. Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός Των Τειχών Αμαρουσίου από τότε που υπάρχει εδώ και πάνω από 16 χρόνια  λειτουργεί πάντα ολομελειακά και δημοκρατικά και παίρνει όλες τις αποφάσεις για τις θέσεις της και για τη δράση της μέσα από τις γενικές της συνελεύσεις με ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών της. Σε πρόσφατη μαζική γενική συνέλευση αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες και παρούσες και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές (του Μαΐου 2019).

Το όνομά της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Εκτός Των Τειχών προσδιορίζει την ταυτότητά της. Μερικά από τα κεντρικά συνθήματα αλλά και το πρόγραμμα της κίνησης δείχνουν ότι δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη διατύπωση μιας θετικής, ριζοσπαστικής άποψης για τη ζωή των κατοίκων και τα τεκταινόμενα στην πόλη, έξω από τα συνηθισμένα πολιτικά πλαίσια του νεφιλελευθερισμού και της καπιταλιστικής ολοκλήρωσης.  Το «όχι στη φτώχεια, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τον φασισμό» συνδέεται στενά με το: «Για μια ζωή που μας αξίζει, σε μια πόλη που μας ανήκει» και στενότερα με το: «Με τις λαϊκές ανάγκες στο προσκήνιο – Για ελεύθερη και αξιοβίωτη ζωή στο Μαρούσι». Από αυτή τη σκοπιά ασκούμε κριτική στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Πατούλη (συνέχεια της Δημοτικής Αρχής Τζανίκου) και στην πολιτική διαχείρισης εκ μέρους του δήμου – τοπικού κράτους, η οποία αδυνατεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Μαρουσιώτικου λαού, επειδή θεωρεί «ιερό και απαραβίαστο» το γενικότερο πλαίσιο της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της αγοράς και του κέρδους, της Ε.Ε. και του νομικού πλαισίου του Κλεισθένη.

Οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στο δήμο – τέρας, στο τοπικό κράτος – ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων, να εκφράσουμε τους φτωχούς, τους ανέργους, τη νεολαία, τους αποκλεισμένους αυτής της πόλης, να μιλήσουμε στην πίσω αυλή της πόλης – θύμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, να στείλουμε ένα πολιτικό μήνυμα Ανταρσίας και ανατροπής απέναντι σε αυτές τις πολιτικές. Στη Δημοτική μας  Κίνηση μετέχουν αγωνιστές των Κινημάτων, πολιτικά ενεργοί στο εργατικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο, αντιπολεμικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό κίνημα, αγωνιστές από την αντικαπιταλιστική, αντισυστημική, μαχητική και αντιδιαχειριστική αριστερά. Η κίνησή μας απευθύνεται σε όλους όσους βιώνουν τη βαθιά κρίση στην πόλη, μπαίνουν στο περιθώριο, βιώνουν την καταπίεση και τη βία, σε όσους ονειρεύονται. Στόχος μας είναι να δράσουμε, να δείξουμε πως υπάρχει η επαναστατική εναλλακτική προοπτική που έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει πολιτικές.   Η πλειοψηφία των μελών της κίνησής μας είναι νέοι, που εξωθούνται στο περιθώριο της εργασιακής ανασφάλειας και περιπλάνησης.

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός Των Τειχών φέρνει στο προσκήνιο μια άλλη, αλλά υπαρκτή, πλευρά της πόλης. Αυτή την πλευρά που διαμορφώνουν: α) ο αγώνας των εκπαιδευτικών για σταθερή δουλειά και καλύτερη παιδεία με Δημόσιο & Δωρεάν χαρακτήρα β) οι μάχες που δόθηκαν στην πόλη μας για να μη μετατραπούν ελεύθεροι χώροι σε εμπορικά κέντρα, γ) οι παρεμβάσεις ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και στην εφαρμογή των περιβόητων Λευκών Νυκτών και στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων, δ) οι αγώνες ενάντια στην μετεγκατάσταση του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας στο κτήμα Δηλαβέρη στο Μαρούσι ε) οι δράσεις για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες, στ) οι αγώνες ενάντια στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ζ) οι λαϊκές συνελεύσεις, οι εργατικές λέσχες και τα κοινωνικά ιατρεία, η) οι αντιφασιστικές κινητοποιήσεις και οι διαδηλώσεις ενάντια στην καταστολή, θ) οι αγώνες κατά του πολέμου, των νατοϊκών επεμβάσεων και σχεδιασμών, ι) οι διαδηλώσεις ενάντια σε κάθε είδους διάκριση με βάση το φύλο, την εθνικότητα, το θρήσκευμα, για τα δικαιώματα των γυναικών και των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Έχουμε ως αρχή τη συλλογική λειτουργία και τις δημοκρατικές διαδικασίες, την εναλλαγή και την αυτενέργεια, κόντρα σε λογικές ανάθεσης και προσωποκεντρικής «εκπροσώπησης», που χαρακτηρίζουν την αστική πολιτική των εκλεκτών των αστικών κομμάτων. Θεωρούμε αδιανόητο να γυρίσουμε προς τα πίσω. Στις δημοτικές παρατάξεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., που λεηλάτησαν τη χώρα και τους δήμους και τώρα ζητούν με την ψήφο μας να μας κάνουν συνένοχους στην επανάληψη αυτού του έργου. Θεωρούμε αδιανόητο να μείνουμε στα ίδια. Στη λογική ότι η καλύτερη εκδοχή διαχείρισης είναι η μνημονιακή εκδοχή ΣΥΡΙΖΑ και των δημοτικών του παρατάξεων, που ουσιαστικά εφαρμόζουν την ίδια πολιτική με διαφορές έμφασης.

Συμμετέχουμε στις Δημοτικές Εκλογές:

-Για να πούμε καθαρά ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος. Η πολιτική της Ε.Ε. και του μνημονιακού καθεστώτος και των κυβερνήσεων που το υπηρετούν δεν είναι μονόδρομος. Δεν θα ζήσουμε για πάντα με τους τοπικούς άρχοντες που η πολιτική τους είναι η υποταγή στις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές, η εξυπηρέτηση συμφερόντων και οι φωτογραφίες με χειραψίες και ψεύτικα χαμόγελα. Δεν θα συμβιβαστούμε με τη λογική  «να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται στο πλαίσιο που υπάρχει». Το πλαίσιο αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει με αγώνες και συμμετοχή.

-Για να βάλουμε στην ημερήσια διάταξη της τοπικής κοινωνίας προτάσεις αγώνα για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής, για την αναμόρφωση των ελεύθερων χώρων πρασίνου, για συμπερίληψη όλων των συμπολιτών μας σε μία σύγχρονη ανθρώπινη πόλη, με προστασία στους αδύναμους και εξασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών σχέσεων παντού και στον ίδιο τον Δήμο.

-Για να δώσουμε φωνή στα κινήματα της πόλης, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τις νέες και νέους, τους μετανάστες και τις μετανάστριες. Για να γίνουν τα καθημερινά προβλήματα μας μόνιμο θέμα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Για να δώσουμε βήμα σε όσους και όσες αγωνίζονται στην πόλη μας.

-Για να γίνουν γνωστές και αποδεκτές οι ευρύτερες θέσεις μας, όπως διατυπώνονται και στη διακήρυξή μας, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για τη μη  μετατροπή του Δήμου σε φορομπηχτικό και επιχειρηματικό μηχανισμό, ξένο και εχθρικό προς τους εργαζόμενους, τους νέους τους πολίτες. Θέλουμε θεσμούς λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατίας και όχι μόνο μία ψηφοφορία κάθε τέσσερα χρόνια.

-Για να δείξουμε και στην πράξη ότι υπάρχει Αριστερά που αξίζει τον κόπο, που μένει πιστή στον λαό και τα προβλήματά του.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΡΜΑΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ του ΡΟΚΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΚΑΒΑΪΣΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΣΟΛΩΝΟΣ

ΔΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΡΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΚΑΛΟΪΔΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΠΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΑΖΗ

ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ – ΤΖΟΥΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΔΙΟΜΗΔΗ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΤΣΩΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ

ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗΣ – ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΚΑΜΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΟΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΥ) του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΠΙΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΙΣΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ – ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΣΙΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

ΤΖΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΤΟΛΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ

ΤΣΑΔΑΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

 

Δείτε τους υπόλοιπους συνδυασμούς εδώ

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων Αγωνιστών...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το αφιέρωμα στον Εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 80χρονη στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου με το περιστατικό να παίρνει ιδιαίτερη διάσταση λόγω των προσωπικών αντικειμένων...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...