Στην Ελλάδα ο κλάδος της εστίασης έχει από την υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση συμβολή στην ιδιωτική κατανάλωση που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης.
Οι δαπάνες των ελληνικών νοικοκυριών για εστίαση ανέρχονται στα 16 δισ. ευρώ το χρόνο, ποσό που αντιστοιχεί στο 9% του ΑΕΠ, ενώ στον κλάδο της εστίασης δραστηριοποιούνται πάνω από 80.000 επιχειρήσεις που απασχολούν περίπου 330.000 εργαζόμενους.
Πως θα μπορούσαν να στηριχθούν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον χώρο της εστίασης από την τοπική αυτοδιοίκηση;
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Δεκεμβρίου για τον εμβολιασμό
Πως θα μπορούσε να αποφευχθεί η κατάρρευση του κλάδου και να σωθούν οι θέσεις εργασίας; Ποιος ο ρόλος της αυτοδιοίκησης;
Απαντήσεις θα επιδιώξουν να δώσουν με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις οι:
* Ηλίας Μαμαλάκης, Μάγειρας – Επιχειρηματίας εστίασης
* Σίμος Ρούσσος, Δήμαρχος Χαλανδρίου
* Πέτρος Κούκουζας, Δημοτικός Σύμβουλος #Ενωμένο Μαρούσι
* Ειρήνη Ρομποτή, Επιχειρηματίας Εστίασης Αμαρουσίου (Πίττα Παππού)
* Μάκης Ρούσος, Επιχειρηματίας Εστίασης Αμαρουσίου (Seasons)
* Αναστάσιος Γκορτζάς, Επιχειρηματίας Εστίασης Αμαρουσίου (Ρακομπελάδικο)
* Σωτήρης Κωτσάκης, Επιχειρηματίας Εστίασης Αμαρουσίου (Nobell)
* Σταύρος Κασιώτης, Κύκλος Επαγγελματικών Εστίασης (Low Profile)
* Κυριάκος Χάγερ, Event Manager
* Διονύσης Τσούτσης, Οικονομολόγος
Συντονίζει ο Δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής
Στην εκδήλωση μπορούν να παρεμβαίνουν οι θεατές με τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους