Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
30.4 C
Marousi

Η δημοτική σύμβουλός Αφροδίτη Φράγκου ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης νεοναζί στο νέο Ηράκλειο

Δεκαπέντε περίπου νεοναζί, χθες το μεσημέρι στο νέο Ηράκλειο, επιτέθηκαν σε μέλη της «Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» τα οποία ετοίμαζαν εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα στους τραυματίες από την φασιστική επίθεση είναι η δημοσιογράφος της Εργατικής Αλληλεγγύης και επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ, Αφροδίτη Φράγκου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τον τραυματισμό της Δημοτικής Συμβούλου Αμαρουσίου Αφροδίτης Φράγκου (Δημοτική Παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση “Εκτός των Τειχών” – Αμαρουσίου), δήλωσε:

«Η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στην αντιρατσιστική εκδήλωση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό πολιτών μεταξύ αυτών και της Δημοτικής μας Συμβούλου Αφροδίτης Φράγκου. Η χρήση βίας, για οποιοδήποτε λόγο και αιτία, δεν γίνεται αποδεκτή σε μία συντεταγμένη πολιτεία. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους όσοι υπέστησαν σωματική ή ψυχική ζημία. Η Δημοκρατία μας δεν κλονίζεται από φασιστικές συμπεριφορές, το αντίθετο δυναμώνει».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img