Μαρούσι: Συνεχίζεται το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων”

Με το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων” στην περιοχή του Ψαλιδίου αυτές τις ημέρες και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας τις επόμενες, συνεχίζονται οι σημαντικές παρεμβάσεις στο Μαρούσι, αναφέρει σχετικά ο  Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ο Δήμαρχος επισημαίνει πως το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2025 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι συμπολίτες μας σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες βλέπουν έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα όπως, ασφαλτοστρώσεις,  διανοίξεις οδών, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, ανακατασκευή παιδικών χαρών και αθλητικών χώρων, δημιουργία νέων πολιτιστικών δομών κ.α.

Το Μαρούσι μας μεταμορφώνεται συνεχίζει ο κ. Αμπατζόγλου και σήμερα με το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων¨ θωρακίζουμε την πόλη μας, την κάνουμε πιο ασφαλή.

 

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

Μαρούσι:Η κρήνη Καλλιρρόη επί της πλατείας Ηρώων το 1930

Η κρήνη Καλλιρόη επί της πλατείας Ηρώων τοποθετήθηκε το...

Η Κασταλία του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με την μυθολογία η Κασταλία φέρεται να είναι ποτάμια Νύμφη....

Μαρούσι:Ο Κ.Μητσοτάκης επιθεώρησε τις εργασίες στο ΟΑΚΑ

Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αναβάθμιση...

Τριήμερος καύσωνας με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία τις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img