fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Άμεση απάντηση Αμπατζόγλου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου

«Κάποιους τους​ πονάει που ο Δήμος Αμαρουσίου παράγει έργο και αυτή η Δημοτική Αρχή απαλλάσσει τους Μαρουσιώτες από δανειακά βάρη δεκαετιών προς όφελος της ανάπτυξης»

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης “Ενωμένο Μαρούσι – ΣΥΡΙΖΑ” αγανακτισμένοι και οι ίδιοι από την ανέξοδη αντιπολίτευσή τους προχώρησαν σε μία ακόμη απέλπιδα κίνηση, διαβιβάζοντας τον αντιπολιτευτικό τους φάκελο στα κομματικά τους γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και καταφέρουν να ακουστούν στην κοινή γνώμη.

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται σε όλα τα δημοτικά συμβούλια με αναλυτικές τοποθετήσεις αλλά και στους απολογισμούς έργων που κάθε τόσο ανακοινώνονται, ωστόσο έχει αξία να γίνει υπενθύμιση στα παρακάτω, αποκαθιστώντας για μία ακόμη φορά την αλήθεια:

1.    Αυτή η Δημοτική Αρχή απάλλαξε τους Μαρουσιώτες από βάρη δεκάδων εκατομμυρίων:

·       Απαλλάξαμε τους Δημότες του Αμαρουσίου οριστικά από χρέος 30 εκ. ευρώ της ΑΘΜΟΝΟΝ, μεταβιβάζοντας στην κυριότητά του Δήμου, το ακίνητο της ΕΤΕΒΑ (Π.Ε. Αγίου Θωμά), ως κοινόχρηστο χώρο πρασίνου κι αναψυχής και τακτοποιώντας τις κυριότητες των ιδιοκτητών της περιοχής Ήλιδας.

·       Αναδιαρθρώσαμε τραπεζικό χρέος του Δήμου περίπου 20 εκ. ευρώ για 25 έτη και με κέρδος τη διαγραφή των 8 εκ. ευρώ.

2.    Αυτή η Δημοτική Αρχή προστάτεψε τη Μαρουσιώτικη οικογένεια, υλοποιώντας το θεσμό της δίχρονης προσχολικής αγωγής:

·       Αντίθετα σε εκείνους που προσπάθησαν να επιβάλλουν το διχασμό ανάμεσα στις Μαρουσιώτικες οικογένειες και παρά τις τεράστιες γραφειοκρατικές αντιξοότητες λειτουργήσαμε σε πνεύμα ομόνοιας και καταφέραμε να υλοποιήσουμε το θεσμό της δίχρονης προσχολικής αγωγής προσωρινά μέσω των παιδικών σταθμών του Δήμου, χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια των παιδιών και καταληκτικά στις αρχές Νοεμβρίου με την εγκατάσταση νέων αιθουσών με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας.

3.    Αυτή η Δημοτική Αρχή αναβαθμίζει τη Δημοτική Συγκοινωνία με νέο στόλο και οδηγούς:

·       Αντίθετα σε εκείνους που επιδιώκουν εν μέσω covid-19, οι χιλιάδες Μαρουσιώτες που χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία, να συνωστίζονται σε πεπαλαιωμένα οχήματα, εμείς επιλέξαμε με βάση όλες τις νόμιμες διαδικασίες να ξεκινήσουμε την ανανέωση του στόλου μας, στις συμφερότερες τιμές. Πολύ σύντομα και με την ενίσχυση και του ανθρώπινου δυναμικού, θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το Μαρουσιώτικο κοινό, με περισσότερα δρομολόγια δεδομένου του υφιστάμενου μικρού αριθμού οδηγών.

4.    Όποιος βαφτίζει τον εθελοντισμό, οικογενειοκρατία μάλλον συγχέει έννοιες και ιδέες και κυρίως εκτίθεται λόγω κακής πληροφόρησης:

·       Για τους Μαρουσιώτες συγγενείς ή/και φίλους στελεχών της Δημοτικής Αρχής που καθημερινά αγωνίζονται ΑΜΙΣΘΟΙ,  για το καλό της πόλης και επιλύουν ζητήματα, είναι τουλάχιστον άκομψο και προσβλητικό να μπαίνουν στο κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

 

Εν κατακλείδι,

Απέναντι σε εκείνους που έφεραν το θεσμό της απλής αναλογικής επιδιώκοντας το χάος, απέναντι σε εκείνους που θέλουν την κοινωνία μας διχασμένη και σε οικονομική ύφεση, αυτή η Δημοτική Αρχή παράγει έργο και επιλύει προβλήματα δεκαετιών.
Αυτή η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προτάσσει το συμφέρον του Μαρουσιώτη πολίτη απέναντι στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και θα συνεχίσει να διεκδικεί απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιαδήποτε Περιφερειακή Αρχή, όλα όσα θα κάνουν το Μαρούσι μία καλύτερη πόλη».

Διαβάστε και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου εδώ

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 25, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
24°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ06/25 κυρ06/26 δευ06/27 τρι06/28 τετ06/29
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
31/23°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
28/21°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Πέμπτη 09/06 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου στον χώρο του Οίκου Τυφλών (τ. Λασκαρίδειο Ίδρυμα). Με έκδηλη αγωνία...

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...