Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
13.4 C
Marousi

Η δημοτική σύμβουλός Αφροδίτη Φράγκου ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης νεοναζί στο νέο Ηράκλειο

Δεκαπέντε περίπου νεοναζί, χθες το μεσημέρι στο νέο Ηράκλειο, επιτέθηκαν σε μέλη της «Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» τα οποία ετοίμαζαν εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα στους τραυματίες από την φασιστική επίθεση είναι η δημοσιογράφος της Εργατικής Αλληλεγγύης και επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ, Αφροδίτη Φράγκου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τον τραυματισμό της Δημοτικής Συμβούλου Αμαρουσίου Αφροδίτης Φράγκου (Δημοτική Παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση “Εκτός των Τειχών” – Αμαρουσίου), δήλωσε:

«Η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στην αντιρατσιστική εκδήλωση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό πολιτών μεταξύ αυτών και της Δημοτικής μας Συμβούλου Αφροδίτης Φράγκου. Η χρήση βίας, για οποιοδήποτε λόγο και αιτία, δεν γίνεται αποδεκτή σε μία συντεταγμένη πολιτεία. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους όσοι υπέστησαν σωματική ή ψυχική ζημία. Η Δημοκρατία μας δεν κλονίζεται από φασιστικές συμπεριφορές, το αντίθετο δυναμώνει».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Συνελήφθησαν ανήλικοι που αποπειράθηκαν να κλέψουν αυτοκίνητο από πυλωτή

Οι δράστες αφαίρεσαν πρώτα την κάμερα ασφαλείας από τον...

Η Chery γίνεται Ονομαστικός και Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Μαρούσι

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ μπαίνει στη σεζόν 2025-26 ως...

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img