fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΣωΦιΑ: Ο δήμος έχει υποχρέωση να βρεί άμεσα λύσεις στο θέμα των αδέσποτων

Με ανάρτηση τους το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου αναφέρει οτι οι προσπάθειες ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους ιθύνοντες στο δήμο μέχρι σήμερα απέβησαν άκαρπες και ταυτόχρονα ο όγκος των περιστατικών στο Μαρούσι συνεχίζει να επιβαρύνει οικονομικά και ψυχικά τους 5 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του ΣωΦια που εγγυώνται ονομαστικά για την αποπληρωμή των χρεών στους κτηνίατρους με λογαριασμούς που καθημερινά φουσκώνουν ενώ ταυτόχρονα τα σπίτια μας έχουν γίνει “καταφύγια” με ζώα.

Η ανάρτηση του Σωματείου:

ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

Όλες οι προσπάθειες ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους ιθύνοντες απέβησαν άκαρπες. Η απαξίωση της νέας Διοίκησης για τα ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα είναι σοκαριστική. Περιμέναμε πολύ καιρό, βασιζόμενοι σε υποσχέσεις και μόνο, κάτι να αλλάξει.

Σήμερα βρέθηκε το σκυλί αυτό σε οίστρο στο Άλσος Συγγρού, μία γάτα με σπασμένη γνάθο και ισχίο, πατημένη από αμάξι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ένα γατί που σερνόταν στον δρόμο με σάπιο στόμα στην οδό Αριστοφάνους και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ μια σκελετωμένη γάτα με ματωμένη μουσούδα να πλησιάζει τους περαστικούς ζητώντας βοήθεια. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεκάδες μηνύματα και περιστατικά καθημερινά. Για να μη μιλήσουμε για τις δεκάδες γατοαποικίες που ταίζουμε καθημερινά. Τι γίνονται με όλα αυτά τα ζώα; Επιβαρύνουν οικονομικά και ψυχικά τους 5 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του ΣωΦια που εγγυώνται ονομαστικά για την αποπληρωμή των χρεών στους κτηνίατρους με λογαριασμούς που καθημερινά φουσκώνουν ενώ ταυτόχρονα τα σπίτια μας έχουν γίνει “καταφύγια” με ζώα. Επιβαρύνουν επίσης όλους εσάς!! Τους ενσυνείδητους δημότες που με ίδια έξοδα αναλαμβάνετε αυτά τα πλάσματα κάνοντας τη δουλειά που έχει αναθέσει ο νόμος στον Δήμο.

Η αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε άπο τον δήμο Αμαρουσίου εξαντλεί τις αρμοδιότητές της σε συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα και όλο το έργο έχει πέσει στις πλάτες μας που λυγίζουν σε ένα αγώνα εντελώς άνισο, αποκλείοντας από παντού και παρανόμως, το μοναδικό νομίμως συνεστημένο φιλοζωικό σωματείο του Αμαρουσίου που υποκαθιστά χρόνια και πλέον αντικαθιστά τον δήμο στον τομέα των αδεσπότων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούλ 3, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
27°C αίθριος καιρός
κυρ07/03 δευ07/04 τρι07/05 τετ07/06 πέμ07/07
-/25°C
αίθριος καιρός
29/19°C
αίθριος καιρός
31/20°C
αίθριος καιρός
32/22°C
αίθριος καιρός
33/24°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μετά από ένα ικανό διάστημα πιλοτικής λειτουργίας και εκπαίδευσης του προσωπικού του Δήμου που εμπλέκεται με την εξυπηρέτηση των Δημοτών, η ανανεωμένη υπηρεσία «Γραμμή Δημότη...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με στόχο την ανάδειξη της τοπικής ιστορίας του Αμαρουσίου, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου «Πολιτιστικές Διαδρομές», που χαίρει πραγματικά μεγάλης ανταπόκρισης. Ο Δήμαρχος της...