fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΣωΦιΑ: Ο δήμος έχει υποχρέωση να βρεί άμεσα λύσεις στο θέμα των αδέσποτων

Με ανάρτηση τους το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου αναφέρει οτι οι προσπάθειες ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους ιθύνοντες στο δήμο μέχρι σήμερα απέβησαν άκαρπες και ταυτόχρονα ο όγκος των περιστατικών στο Μαρούσι συνεχίζει να επιβαρύνει οικονομικά και ψυχικά τους 5 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του ΣωΦια που εγγυώνται ονομαστικά για την αποπληρωμή των χρεών στους κτηνίατρους με λογαριασμούς που καθημερινά φουσκώνουν ενώ ταυτόχρονα τα σπίτια μας έχουν γίνει “καταφύγια” με ζώα.

Η ανάρτηση του Σωματείου:

ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

Όλες οι προσπάθειες ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους ιθύνοντες απέβησαν άκαρπες. Η απαξίωση της νέας Διοίκησης για τα ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα είναι σοκαριστική. Περιμέναμε πολύ καιρό, βασιζόμενοι σε υποσχέσεις και μόνο, κάτι να αλλάξει.

Σήμερα βρέθηκε το σκυλί αυτό σε οίστρο στο Άλσος Συγγρού, μία γάτα με σπασμένη γνάθο και ισχίο, πατημένη από αμάξι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ένα γατί που σερνόταν στον δρόμο με σάπιο στόμα στην οδό Αριστοφάνους και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ μια σκελετωμένη γάτα με ματωμένη μουσούδα να πλησιάζει τους περαστικούς ζητώντας βοήθεια. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεκάδες μηνύματα και περιστατικά καθημερινά. Για να μη μιλήσουμε για τις δεκάδες γατοαποικίες που ταίζουμε καθημερινά. Τι γίνονται με όλα αυτά τα ζώα; Επιβαρύνουν οικονομικά και ψυχικά τους 5 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του ΣωΦια που εγγυώνται ονομαστικά για την αποπληρωμή των χρεών στους κτηνίατρους με λογαριασμούς που καθημερινά φουσκώνουν ενώ ταυτόχρονα τα σπίτια μας έχουν γίνει “καταφύγια” με ζώα. Επιβαρύνουν επίσης όλους εσάς!! Τους ενσυνείδητους δημότες που με ίδια έξοδα αναλαμβάνετε αυτά τα πλάσματα κάνοντας τη δουλειά που έχει αναθέσει ο νόμος στον Δήμο.

Η αρμόδια επιτροπή που συστάθηκε άπο τον δήμο Αμαρουσίου εξαντλεί τις αρμοδιότητές της σε συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα και όλο το έργο έχει πέσει στις πλάτες μας που λυγίζουν σε ένα αγώνα εντελώς άνισο, αποκλείοντας από παντού και παρανόμως, το μοναδικό νομίμως συνεστημένο φιλοζωικό σωματείο του Αμαρουσίου που υποκαθιστά χρόνια και πλέον αντικαθιστά τον δήμο στον τομέα των αδεσπότων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με το σύνθημα #oakakatiallazei, ο Γενικός Διευθυντής του Oλυμπιακού Aθλητικού Kέντρου Aθηνών, Κωνστανίνος  Χαλιορής μαζί με μια ομάδα ανθρώπων καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να γίνει...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2022 στην κατηγορία των γυναικών αναδείχτηκε η Ειρήνη Τσουπάκη η οποία κέρδισε την 1η θέση στο Κύπελλο δρόμου σε ανώμαλο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 24χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή από αυτοκίνητα, κατ’...