Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
23 C
Marousi

Στις 22 Ιουλίου ξεκινά η σταδιακή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πολεοδομική ενότητα «Πολύδροσο»

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 θα ξεκινήσει η σταδιακή εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης για την πολεοδομική ενότητα «Πολύδροσο».

Κατά το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών στους κόμβους Φραγκοκκλησιάς – Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησιάς – Ασπασίας Καψαλά που, επίσης, περιλαμβάνονται στην κυκλοφοριακή μελέτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση του Δήμου ζητά τη συνεργασία των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών για τη συμμόρφωσή τους με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης, τους εφιστά την προσοχή ώστε να επιδεικνύουν αυξημένη ετοιμότητα κατά τις μετακινήσεις τους για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την πλήρη εξοικείωσή τους με τη νέα σηματοδότηση στην περιοχή.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έναρξη αιτήσεων για ένταξη/επικαιροποίηση ωφελούμενων στο κοινωνικό παντοπωλείο -συσσίτιο

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει ότι ξεκινούν οι...

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img