Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την “Μελέτη Αξιοποίησης” του ΟΑΚΑ

Το πλαίσιο μιας προγραμματικής σύμβασης “Μελέτης Αξιοποίησης” του ΟΑΚΑ, μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Αμαρουσίου, συζήτησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον νέο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Για την εκπόνηση της “Μελέτης Αξιοποίησης” των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα ζητηθεί η συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της νέας διοίκησης, η οποία θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες, αλλά και των σωματείων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις.

Στόχος, ο συνυπολογισμός κάθε παραμέτρου αξιοποίησης όλων των χώρων του ΟΑΚΑ και η απρόσκοπτη προσβασιμότητα προς όφελος των πολιτών του Αμαρουσίου, των όμορων Δήμων, αλλά και όλων των Αθηναίων.

Η “Μελέτη Αξιοποίησης” είναι αδήριτη ανάγκη για την συντήρηση και την αναζωογόνηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με την συνδρομή και τις συνέργειες του ιδιωτικού τομέα όπου δει.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Eργάτες κρέμονται από ύψος 62 μέτρων στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακά πλάνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις...

Μαρούσι:Γυναίκα έπεσε από τον 4ο, προσγειώθηκε στον 3ο, ανέβηκε και ξαναέπεσε – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται οι αστυνομικοί που...

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

Mαρούσι:Κλειστοί οι Δημοτικοί χώροι (Πολιτιστικοί Αθλητικοί ΚΑΠΗ κ.α.) την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά τις 14:00, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί, θα παραμείνουν οι ακόλουθοι Δημοτικοί Χώροι και Υπηρεσίες, την Τετάρτη 1η Απριλίου,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img