Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Τιμώντας του ήρωες του ‘40 τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν παρουσία της Διοίκησης την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κ. Πέτρος Κόνιαρης μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη προς τα μέλη του ΚΑΠΗ για τη σημαντική αυτή επέτειο μνήμης και τιμής στην ιστορία και στις θυσίες των προγόνων μας.

Ακολούθως, η εκπαιδευτικός και μέλος του Κ.Α.Π.Η. κα Εύα Καμβύση εκφώνησε τον Πανηγυρικό της Ημέρας, ενώ η Χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ερμήνευσε επίκαιρα τραγούδια, όπως: «Κορόιδο Μουσολίνι»,  «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου», «Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του»,  «Παιδιά της Ελλάδας Παιδιά», «Δεν θα την πάρουνε ποτέ τη γη των Μακεδόνων».

Ποιήματα για το Έπος του ‘40 απήγγειλαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η., Έφη Μανιάτη,Γιώργος Ρήγας και Λεωνίδας Ζαβός.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Η απάντηση του Δημάρχου για τις σχολικές καθαρίστριες

Απάντησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   σχετικά με τις σχολικές...

Στη Μύκονο η Μαρίνα Σταυράκη και οι φωτογραφίες με Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Μαρίνα Σταυράκη και...

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img