Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2026
7.3 C
Marousi

Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου

Τις κολυμβητικές τους δεξιότητες ξεδίπλωσαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου τα παιδιά από τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της λήξης των προγραμμάτων των αθλητικών τμημάτων.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας επιβράβευσε τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τα προέτρεψε να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με την κολύμβηση, η οποία όπως ανέφερε είναι πολύ σημαντική τόσο για την σωματική και ψυχική υγεία, όσο και για την ασφάλειά τους.

Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου

Όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν με μετάλλιο συμμετοχής. Τους μικρούς κολυμβητές προπόνησαν στη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Ελένη Στεφανιδάκη και Απόστολος Χαντζάρας, με υπεύθυνη του προγράμματος την Μαρία Παράσχου.

Στην ημερίδα κολύμβησης παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Δήμητρα Ρώτα και Ευτυχία Παρασύρη.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

Νέος διαδικτυακός τόπος για αξιολογούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα των δημάρχων

Ως εργαλείο διαφάνειας, λογοδοσίας αλλά και χάραξης πιο στοχευμένης...

Μαρούσι: Έως το τέλος καλοκαιριού το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων

Tο “The Grid” βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της συμβολής...

Μαρούσι:Υποχρεωτικός ο καθαρισμός οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από την 1η Απριλίου έως τη 15η Ιουνίου

Πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου για τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας...

Μαρούσι:Hλεκτρικός- μεγάλες παγίδες στη γραμμή απαιτούν έργα

Το προσωπικό γνωρίζει καλά ότι στο τμήμα από την...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img