Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
22.5 C
Marousi

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει επίσημα Καραμέρο. Ο ίδιος απαντάει πως είναι ανεξάρτητος.

Με δελτίο τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ, εχθές το απόγευμα, ανακοίνωσε τους υποψηφίους δημάρχους σε όλη την Ελλάδα τους οποίους στηρίζει επίσημα. Με βάση το συγκεκριμένο, η επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αμαρουσίου είναι ο συνδυασμός «Ενωμένο Μαρούσι» με υποψήφιο δήμαρχο το Γιώργο Καραμέρο.

Ο κ. Καραμέρος με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού του συνεχίζει να ισχυρίζεται πως “το «Ενωμένο Μαρούσι» είναι ανεξάρτητος και πολυσυλεκτικός συνδυασμός” και πως  “δε θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν.”

Η ανακοίνωση:

“Για πολλοστή φορά ως ανεξάρτητο  Ενωμένο Μαρούσι και με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα περί υποστήριξης  από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουμε τα ακόλουθα: Είμαστε  Ενωμένο Μαρούσι. Συσταθήκαμε και πορευόμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το επίσημο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας που είναι πολυσυλλεκτικό. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δε διεκδικήσαμε, δε θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν. Θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών. Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους.

Δύο εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές καλούμε εκ νέου τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να ψηφίσουν για την πόλη τους αφήνοντας τις κομματικές τους ταυτότητες στο συρτάρι. Άλλωστε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, σε δήμους όπως το Μαρούσι, δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα. Το βράδυ των δημοτικών εκλογών δεν θα υπάρχει κομματικό χρώμα δίπλα στο #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κόμματα στις ευρωεκλογές.”

Όταν αποκαλύψαμε σαν Μ24 τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Καραμέρο κατηγορηθήκαμε για εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Όταν αποκαλύψαμε και πάλι την έμμεση στήριξη του κ. Καραμέρου στην Ρένα Δούρου κατηγορηθήκαμε για fake news.
Να περιμένουμε οτι θα κατηγορηθεί και η Κουμουνδούρου αντίστοιχα;

 

 

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img