Μαζί με τον Κώστα Ρώτα, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ιατρίδης

Το “βαρύ πυροβολικό” του συνδυασμού “Είμαστε Μαρούσι” με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ρώτα, αναμφίβολα είναι ο επιχειρήματίας Παναγιώτης Ιατρίδης, γιος του νυν δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ιατρίδη.

Ο Κώστας Ρώτας δήλωσε σχετικά:

Ο Παναγιώτης Ιατρίδης είναι ένας νέος δραστήριος επιχειρηματίας Μαρουσιωτης με ένα όνομα με ιστορία στην πόλη μας! Αποτελεί ένα αξιόλογο άτομο για το μέλλον του Αμαρουσίου και είναι για μένα μεγάλη τιμή η συνεργασία μαζί του. Άλλωστε, με την οικογένεια του μας συνδέει και μια μεγάλη φιλία.
Παναγιώτη σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας..και προχωράμε!!

Ενώ ο Παναγιώτης Ιατρίδης σχολίασε:

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρίσκομαι στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Κώστα Ρώτα. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του και είμαι βέβαιος ότι με την δική σας στήριξη θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη την κοινή επιθυμία όλων μας για ένα καλύτερο Μαρούσι!

 

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που έβαλε φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με το τσιγάρο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 74χρονος, ο...

Μαρούσι: Ακινητοποίησε 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου και προσπάθησε να την βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Κυριακής (12.06.2026) ένα...

Μαρούσι: Πουλήθηκε υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έναντι 4,05 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε η πώληση υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας 16.053...

Μαρούσι: Φωτιά και καταστροφή σε κλινική στο Σισμανόγλειο

«Κάποιος έβαλε φωτιά σε στρώμα, μένει να αποδειχθεί αν...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img