Ο Γιώργος Ιατρίδης αναζητεί τους συγγενείς του στην Αμερική

Ο Γιώργος Ιατρίδης είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Μαρούσι. Γνήσιος, έντιμος, ηθικός πρωταγωνίστησε για χρόνια στα δημοτικά δρώμενα του Αμαρουσίου. Επιτυχημένος επαγγελματικά, διατηρεί πρατήριο καυσίμων στο κέντρο του Αμαρουσίου. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του Γιώργου Ιατρίδη είναι η ποιότητα της οικογένειάς του. Οι τρεις του γιοί Παναγιώτης, Στέλιος και Αλέξανδρος είναι ο κυριότερος λόγος που ο Γιώργος Ιατρίδης μπορεί να καμαρώνει και να είναι ευτυχισμένος.

Παρατηρήσαμε όμως ότι ο αγαπητός αυτοδιοικητικός αναζητεί μέσω της εφημερίδας της ομογένειας της Αμερικής “Εθνικός Κήρυξ” τα ξαδέλφια του.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής αναδημοσιεύουμε και εμείς την είδηση. Σήμερα είναι η γιορτή του. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και κυρίως να λάβει ως δώρο ένα τηλεφώνημα από τους χαμένους συγγενείς του στην Αμερική.

 

Το δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα:

“ΑΘΗΝΑ. Εκκληση για όποιον γνωρίζει στοιχεία για συγγενικά του πρόσωπα κάνει ο Γεώργιος Ιατρίδης, κάτοικος Αθηνών.

Ο ίδιος γεννήθηκε το 1941. Το όνομα του πατέρα του ήταν Παναγιώτης και είχε γεννηθεί το 1892 στην Αρτάκη Κωνσταντινουπόλεως, μαζί με την δίδυμη αδελφή του, Ζαφειρία. Ο πατέρας του Παναγιώτη και της Ζαφειρίας ονομαζόταν Σταύρος.

Ο πατέρας του Γεώργιου Ιατρίδη, όταν ενηλικιώθηκε ταξίδευε ως ναυτικός στα καράβια, ενώ η θεία του Ζαφειρία παντρεύτηκε στην Νέα Υόρκη έναν Ελληνα με το επώνυμο «Στάθη». Εκαναν δύο παιδιά -μάλλον αγόρια- και διέμεναν στην Αστόρια. Το 1983 ο κ. Ιατρίδης επισκέφθηκε έναν φίλο του από τα παιδικά του χρόνια και προσπάθησε να εντοπίσει τα ξαδέλφια του στην Αστόρια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο ίδιος θεωρεί ότι ίσως οι συγγενείς του να μετακόμισαν σε κάποια άλλη πολιτεία.

Ο κ. Ιατρίδης ζει και διαμένει με την οικογένεια του στο Μαρούσι Αττικής”.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img