Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
13.4 C
Marousi

Θετικός στον κορονοϊό ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης. Σημειώνεται πως λίγες ώρες πριν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, διαγνώστηκε επίσης με κορονοϊό και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Ο Γιώργος Πατούλης είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι τριπλά εμβολιασμένος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια.

Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου.

Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια.
Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές.»

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Συνελήφθησαν ανήλικοι που αποπειράθηκαν να κλέψουν αυτοκίνητο από πυλωτή

Οι δράστες αφαίρεσαν πρώτα την κάμερα ασφαλείας από τον...

Η Chery γίνεται Ονομαστικός και Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Μαρούσι

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ μπαίνει στη σεζόν 2025-26 ως...

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img