Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
20 C
Marousi

Συνέντευξη του Δημάρχου Αμαρουσίου στην εκπομπή “Δημοσκοπήσεις” του Attica TV

Συνέντευξη παρεχώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην εκπομπή Δημοσκοπήσεις του Attica TV με το δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό.

Ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε:

• Στη μεγάλη επιτυχία για την ένταξη των έργων διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς κόστους 24,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» και συγκεκριμένα στην πρόσκληση με τίτλο «Κατασκευή νέων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας» που σηματοδοτεί και την έναρξη των διαδικασιών για την δημοπράτηση του Έργου.

• Στο αποτέλεσμα των εκλογών, το έργο της προηγούμενης τετραετίας και τους στόχους για την επόμενη πενταετή θητεία.

• Στα χρηματοδοτικά εργαλεία για τους Δήμους και την απορροφητικότητα.

• Στην ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας υλοποίησης έργων στους Δήμους και απαλλαγή από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις στο μοντέλο του “Αθήνα 2004” με διαφάνεια και οικονομική εποπτεία.

• Στο νέο νόμο για την κατάργηση των νομικών προσώπων και κοινωφελών επιχειρήσεων των Δήμων και τις αρνητικές επιπτώσεις που αυτό επιφέρει στην αποτελεσματικότητα των Φορέων.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έγινε Κρήτη απο το πλήθος των Κρητικών φίλων του ΟΦΗ!(+ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεννόηση με την Κρητική ΠΑΕ αλλά και την Ένωση...

Μαρούσι: Συνεχίζεται το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της Αγίας Φιλοθέης

Επί των οδών Ελευθερίας και Νίκης στην Αγία Φιλοθέη...

Στο Μαρούσι το ραντεβού των οπαδών του ΟΦΗ πριν τον τελικό Κυπέλλου

Όπως αποφάσισε η Αστυνομία Βορειοανατολικής Αττικής, το Μαρούσι θα...

Μαρούσι: ανοικτά μουσεία με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν δράσεις την Κυριακή 18 Μαΐου 2025

Τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων που είναι αφιερωμένη στα μουσεία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img