Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
4.8 C
Marousi

Το Εμπορικό Κέντρο της πόλης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου την παραμονή των Χριστουγέννων

Ευχές με τους Μαρουσιώτες πολίτες και τους καταστηματάρχες αντάλλαξε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την παραμονή των Χριστουγέννων, κατά την καθιερωμένη επίσκεψή του στις κεντρικές πλατείες και το Εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου - Παραμονή Χριστουγέννων

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που λειτουργεί στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) με ευθύνη της ΚΕΔΑ και του Προέδρου της Νίκου Πέππα, συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής Αρχής, μοιράζοντας δώρα στα Μαρουσιωτάκια που απολάμβαναν τα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, όπως τη Βιωματική Θεατρική Παράσταση “Η Βαλίτσα των Χριστουγέννων” από την ομάδα Μιλεμάνο.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου - Παραμονή Χριστουγέννων

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σημείωσε τη σημασία που έχουν τόσο ο φετινός εντυπωσιακός στολισμός, όσο και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από το Δήμο, καθώς έτσι τονώνεται η αγορά ενώ παράλληλα προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες διασκέδασης σε όλους τους Δημότες.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

Μαρούσι: Ξέφυγαν οι τιμές στο πάρκινγκ

Καθώς η πρωτεύουσα έχει υπερκορεστεί από τον πλεονάζοντα αριθμό...

Μαρούσι: Με πλήθος πιστών ο εορτασμός των Θεοφανίων

Με σεβασμό στη θρησκευτική παράδοση και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα...

Μαρούσι:Viva Rena – αντιδήμαρχος πολιτισμού η πολύπειρη Ρένα Χαλίωτη

Όπως ενημέρωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Fb η...

Μαρούσι:Ο Νίκος Πέππας αναπληρωτής Δήμαρχος & νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο Νίκος Πέππας αντιδήμαρχος μέχρι πρότινος Αθλητισμού & Πολιτισμού...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img