Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
24.7 C
Marousi

To Golden Hall “μεγαλώνει” κατά 11.500 τ.μ.

Πριν το τέλος του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η επένδυση, ύψους 25 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Lamda Development για την επέκταση της χωρητικότητας του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

Η Lamda Domi, θυγατρική του ομίλου, συνεχίζει τις εργασίες για την ανάπτυξη της δυτικής πτέρυγας του κτηρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης εντός του οποίου λειτουργεί το GoldenHall, με στόχο την ολοκλήρωση της επένδυσης πριν το τέλος της χρονιάς, με ορίζοντα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 25 εκατ., ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει η επένδυση αυτή να συμπληρώσει και να ενισχύσει το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο Golden Hall συνολικά με 11.500 τ.μ. επιπλέον ενοικιάσιμων χώρων .

Οι εργασίες για την επέκταση του εμπορικού κέντρου είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2018, έπειτα από μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η επέκταση της δυτικής πτέρυγας του κτηρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης θα στοχεύσει ιδιαίτερα τον τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο : www.capital.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έναρξη αιτήσεων για ένταξη/επικαιροποίηση ωφελούμενων στο κοινωνικό παντοπωλείο -συσσίτιο

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει ότι ξεκινούν οι...

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img