Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
12.3 C
Marousi

Κατάληψη κάνουν οι μαθητές στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου

Σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε το χώρο του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου, που τελεί υπό κατάληψη και συνομιλήσαμε με τους μαθητές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίπου 130 από το σύνολο 170 μαθητών υπέγραψαν υπέρ της κατάληψης και οι υπογραφές παραδόθηκαν το πρωί στους καθηγητές του σχολείου. Οι μαθητές  παρέδωσαν επίσης  τα αιτήματα τους, τα οποία τους οδήγησαν σε αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας. Αντίγραφο των αιτημάτων τους παρέδωσαν στη ρεπόρτερ μας και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Επιπλέον μας γνωστοποίησαν τα παράπονά τους για την απρεπή, όπως ισχυρίζονται, προς αυτούς συμπεριφορά ορισμένων καθηγητριών.

Παράλληλα, διαμαρτύρονται και για την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων επί της οδού Ασημακοπούλου που βρίσκεται παραπλεύρως του 2ου Λυκείου. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ στενός και παρόλο που απαγορεύεται τόσο η διέλευση όσο και η στάθμευση των οχημάτων, αυτό παραβιάζεται διαρκώς με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι μαθητές. Ο φακός του Μ24 είναι αδιάψευστος μάρτυρας των λεγομένων των μαθητών.

Όπως οι ίδιοι δήλωσαν δεν έχει γίνει καμία ζημιά στο χώρο του σχολείου και οι ίδιοι θα περιφρουρήσουν την κατάληψη, όσο αυτή διαρκέσει, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν βανδαλισμοί.

Διαβάστε τα αιτήματα των μαθητών:

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Πρόγραμμα Ι.Ν. Άγιου Ανδρέα Συγγρού- Ο μοναδικός ορθόδοξος ναός γοτθικού ρυθμού στην Ελλάδα

Ο Βαυαρός αρχιτέκτονας Ερνέστος Τσίλλερ σχεδίασε τη Βίλλα Συγγρού...

Μαρούσι: Βίντεο με φλεγόμενο αυτοκίνητο στη μέση της λεωφόρου Κηφισίας

Το βίντεο ξαφνιάζει, καθώς η λεωφόρος μοιάζει κενή, με...

Μαρούσι: Οδηγός χτύπησε ηλικιωμένο που είχε αγκαλιά την εγγονή του

Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε οδηγός στο Μαρούσι όταν χτύπησε έναν ηλικιωμένο,...

Το Μαρούσι εκτός από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας για να ζεις σήμερα

H επιλογή περιοχής κατοικίας στην Αθήνα αποτελεί πλέον μια...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img