Διακομιδή εγκύου σε μόλις 8 λεπτά από το Μοναστηράκι στο Μαρούσι με τη βοήθεια ανδρών της ΕΛ.ΑΣ

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας άνοιξαν το δρόμο ώστε εγκυμονούσα να διακομισθεί σε νοσοκομείο όταν αντιμετώπισε προβλήματα στην εγκυμοσύνη της, καλύπτοντας απόσταση από το Μοναστηράκι στο Μαρούσι σε μόλις 8 λεπτά.

Ζευγάρι Ελλήνων το οποίο διαμένει μονίμως στη Γερμανία ήρθε στη χώρα μας για πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Κατά την παραμονή τους υπήρξαν επιπλοκές και χρειάστηκε η άμεση διακομιδή της γυναίκας σε ιδιωτικό μαιευτήριο του Αμαρουσίου.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πληρώματα περιπολικών και μοτοσικλετιστές της Ελληνικής Αστυνομίας άνοιγαν το δρόμο στις κεντρικές λεωφόρους των Αθηνών ώστε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε την εγκυμονούσα να καταφέρει να διανύσει την απόσταση από το Μοναστηράκι στο Μαρούσι σε μόλις 8 λεπτά.

Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της γυναίκας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img