Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025
17.2 C
Marousi

«Αγαπώ την πόλη μου»: Περιβαλλοντική δράση από το Forum Νέων Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Σωρού- Λάκκας Κόττου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω του Forum Νέων Αμαρουσίου εγκαινιάζει τον Κύκλο δράσεων με τίτλο: «Αγαπώ την πόλη μου», με στόχο να έλθουν οι νέοι σε επαφή με το περιβάλλον.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, από τις 10 και μισή  το πρωί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σωρού-Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος», εξωραΐζουμε και ομορφαίνουμε το πάρκο Αγίου Αθανασίου, Αγίου Αθανασίου 31.

Ο κύκλος δράσεων «Αγαπώ την πόλη μου» εστιάζει σε δράσεις ανά γειτονιά, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το περιβάλλον.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

Μαρούσι:Πτώση δέντρων-καταστράφηκαν αυτοκίνητα(+φωτός)

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μαρούσι,...

Μαρούσι:Οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο!

Μια μικρή οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο στο Μαρούσι την Τρίτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img