Αγωνία για την εξαφάνιση 56χρονης στο Μαρούσι – Έφυγε για τη δουλειά της και χάθηκε

Ανήσυχοι οι συγγενείς μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από το πρωινό της Παρασκευής 19 Μαΐου από το Μαρούσι όπου έμενε, την αναζητούν μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αλλά και με αναρτήσεις τους στα social media.

Η Κατερίνα Μπάτσου, μητέρα δύο παιδιών και οπτικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε για το κατάστημα στο οποίο εργάζεται πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού να κινείται με το αυτοκίνητό της ένα FIAT PANDA κόκκινο.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Αλιβερίου.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.65, καστανόξανθα ίσια μαλλιά και κάστανα μάτια.

Οι συγγενείς της  56χρονης απευθύνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» ή τις Αρχές.

πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

Νέος διαδικτυακός τόπος για αξιολογούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα των δημάρχων

Ως εργαλείο διαφάνειας, λογοδοσίας αλλά και χάραξης πιο στοχευμένης...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img