Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
2.3 C
Marousi

Άμεση παρέμβαση του Δήμου για την απομάκρυνση δέντρου από κεντρικό δρόμο

Το πεύκο, το οποίο βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο επί της οδού Περικλέους στο Μαρούσι, έπεσε ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να εμποδίζει πλήρως την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των κατοίκων.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για το συμβάν και μετέβη στο σημείο μαζί με την Πυροσβεστική υπηρεσία και τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου, συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και το Τμήμα Πρασίνου.

Σε άμεσο χρονικό διάστημα το πεύκο απομακρύνθηκε πλήρως από τον δρόμο και η διέλευση των κατοίκων αποκαταστάθηκε, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ή περαιτέρω ζημιές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζομένους και τα συνεργεία του Δήμου που την παραμονή του εορτασμού της Παναγίας βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητά την κατανόηση των πολιτών που χρειάστηκε να κάνουν παράκαμψη για να φτάσουν στον προορισμό τους,  λόγω τη δίωρης διακοπής της κυκλοφορίας στην κεντρική οδό Περικλέους.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

Μαρούσι: Ξέφυγαν οι τιμές στο πάρκινγκ

Καθώς η πρωτεύουσα έχει υπερκορεστεί από τον πλεονάζοντα αριθμό...

Μαρούσι: Με πλήθος πιστών ο εορτασμός των Θεοφανίων

Με σεβασμό στη θρησκευτική παράδοση και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα...

Μαρούσι:Viva Rena – αντιδήμαρχος πολιτισμού η πολύπειρη Ρένα Χαλίωτη

Όπως ενημέρωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Fb η...

Μαρούσι:Ο Νίκος Πέππας αναπληρωτής Δήμαρχος & νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο Νίκος Πέππας αντιδήμαρχος μέχρι πρότινος Αθλητισμού & Πολιτισμού...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img