Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
24 C
Marousi

Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω έργων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Μαρούσι

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 08:00 έως 12:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος του παραδρόμου της οδού Νερατζιωτίσσης έως το ύψος της οδού Αιγαίου, του Δήμου Αμαρουσίου.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου – αριστερά Ιερού Λόχου – συνέχεια Μαραθωνομάχων – αριστερά Αγίου Κωνσταντίνου – συνέχεια Ανδρονίκου – συνέχεια Βύρωνος – αριστερά Φθιώτιδος – δεξιά Πέλικα – αριστερά Αιγαίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img