Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025
25.8 C
Marousi

Διπλή επίθεση από συμμορίες ανηλίκων στο Μαρούσι

Ακόμη δύο επεισόδια με δράστες ανήλικους και θύμα επίσης ανήλικο, σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Το πρώτο εξ αυτών σημειώθηκε περίπου στις 8 και μισή το βράδυ στο ΟΑΚΑ κοντά στον σταθμό Ειρήνη, όταν ένας 16χρονος ο οποίος βρισκόταν εκεί με τρεις φίλους του, δέχθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 50 ανηλίκων.

Αφού τους πλησίασαν τους ρώτησαν από πού είναι, ο καταγγέλλων απάντησε «από τον Διόνυσο» και τότε δέχθηκε σφοδρή επίθεση με χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Στη συνέχεια, κι ενώ προσπαθούσε με την παρέα του να κατευθυνθούν προς τα εκδοτήρια του ηλεκτρικού για να γλιτώσουν, δέχθηκε εκ νέου επίθεση, ενώ καταγγέλλει ότι ένας εκ των ανηλίκων που τους επιτέθηκαν τον σήκωσε στον αέρα και τον πέταξε στο έδαφος. Τότε άρχισαν όλοι μαζί να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν. Ύστερα άρπαξαν τα γυαλιά του και αποχώρησαν.

Μία ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο συνέβη ένα ανάλογο περιστατικό. 13χρονος καθόταν παρέα με φίλους του  στα σκαλάκια στο ΟΑΚΑ κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού Ειρήνη, όταν εμφανίστηκε μια παρέα ατόμων που τους πλησίασαν και τους ζήτησαν να βγάλουν έξω όλα τους τα υπάρχοντα που είχαν μαζί τους. Ο ένας εξ αυτών επιχείρησε να επιτεθεί σε άτομο της παρέας και ο 13χρονος αντιδρώντας τον έσπρωξε.

Τότε του επέδειξε τη σιδηρογροθιά που είχε στο αριστερό του χέρι και ο 13χρονος τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί όλη του η ομάδα. Το άτομο με τη σιδηρογροθιά τον χτύπησε στο αυτί, με συνέπεια να λιποθυμήσει. Τότε σύμφωνα με την καταγγελία του 13χρονου, όταν έπεσε κάτω τον χτυπούσε όλη η παρέα των επιτιθέμενων με κλωτσιές.

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για τα περιστατικά βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Ορφέας Στασινός: Τίτλοι τέλους σε μια ανεπανάληπτη ιστορία στο Μαρούσι

 O Ορφέας Στασινός αποτελεί την ιστορία του Αμαρουσίου τα...

Κάτω από τη βάση σε βασικές υπηρεσίες ο Δήμος Αμαρουσίου στην έρευνα του ΥΠ.ΕΣ.

Mεγάλη έρευνα για τις δημοτικές αρχές  διεξήχθη από το...

Τα 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην Παιδεία γιόρτασε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου

Με λαμπρότητα και πλήθος διακεκριμένων προσκεκλημένων, το 1ο Πειραματικό...

Μαρούσι: Εγκαινιάστηκε η νέα πρότυπη παιδική χαρά στο Αμαλίειο

Ο χώρος, που για πολλά χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένος και αναξιοποίητος,...

Παπαθεοδώρου: «Να πάμε το το Μαρούσι εκεί που του αξίζει»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αμαρουσίου, ο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img