Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025
33.2 C
Marousi

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

Ένα μουσικοχορευτικό θέαμα γεμάτο χρώμα, ρυθμό και κίνηση  παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, στο πλαίσιο της παράστασης που έδωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών, Κρητικών Χορών στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» , με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών.

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

Με εντυπωσιακά κοστούμια, εκατοντάδες ενήλικες και παιδιά μέσα από εναλλαγές ήχων και μουσικής χόρεψαν σε ρυθμούς latin, salsa,tango,live dances, oriental, αλλά και στους ρυθμούς των Ελληνικών παραδοσιακών και κρητικών  χορών, ενθουσιάζοντας το κοινό με την επιδεξιότητά τους.

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας βρέθηκε κοντά στους σπουδαστές χειροκροτώντας τις εμφανίσεις τους και συγχαίροντάς τους για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Παράλληλα, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τους καθηγητές για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών τους.

Οι καθηγητές που δίδαξαν στο Τμήματα Χορού του Δήμου Αμαρουσίου κατά τη φετινή περίοδο ήταν η Έφη Κεραμάρη, ο Πέτρος Μανωλήκας, η Μαρία Αλωνεύτη-Θεοδωράτου, η Καλυψώ Μάνη και ο Γιώργος Φραγκάκης.

Τη χορευτική παράσταση παρακολούθησαν επίσης: Οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Κατερίνα Βουρλάκη, Μαρία Δήμητρα Ρώτα, Ευτυχία Παρασύρη, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img