Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Marousi

Η πόλη μας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Ο Δήμος Αμαρουσίου προάγοντας πάντοτε και με κάθε τρόπο τον πολιτισμό, γιορτάζει, όπως κάθε χρόνο, την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων και μας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις!

Ειδικότερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, από τις 09:00 έως τις 20:00, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Θεοφ. Καϊρη 2 & Κυπρίων Αγωνιστών  ), το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο «Αθμονείς» ( Βασ. Όλγας & Πλάτωνος 1) και το Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» του Δήμου Αμαρουσίου θα είναι ανοικτά με ελεύθερη είσοδο για να υποδεχθούν και να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στα αξιόλογα εκθέματά τους.

Η εορταστική ημέρα θα κλείσει με την πανηγυρική παράσταση « Ο Καραγκιόζης και η κούνια» στις 20:30, που θα παρουσιασθεί στο θέατρο του Μουσείου Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» από το νέο ταλαντούχο Μαρουσιώτη ερασιτέχνη καραγκιοζοπαίχτη Νικόλα Πέππα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img