Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κατάμεστη από κόσμο η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ της πόλης

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΚΑΠΗ 2023
Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΚΑΠΗ 2023

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά με τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΚΑΠΗ 2023

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του ο  κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στο πρωταρχικής  σημασίας για τη Δημοτική Αρχή, έργο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. «Με σύμπνοια και υποστήριξη από το σύνολο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος μας στοχεύει εμπράκτως και ανελλιπώς στην ανάδειξη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας, προκειμένου να την μετατρέψουμε σε μια αγκαλιά για όλους τους συμπολίτες μας» σημείωσε ο Δήμαρχος.

Στην συνέχεια σημείωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά αντικρίζει τη γεμάτη αίθουσα από τα μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία αποτελούν μια  δυναμική κοινωνική ομάδα, ιδιαίτερα δραστήρια, που συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως χορού, ζωγραφικής, εκμάθησης ξένων γλωσσών και άλλων τμημάτων που παρέχονται από τον φορέα του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Τέλος ευχήθηκε σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, με την υπόσχεση ότι οι υπηρεσίες των ΚΑΠΗ συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αποτελούν πόλο έλξης και για νέα μέλη.

Μέσω τηλεσύνδεσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας τις ευχές του για το νέο έτος προς τη Δημοτική Αρχή και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και παρουσιάζοντας στη συνέχεια επιγραμματικά, το έργο της Περιφέρειας στον τομέα των κοινωνικών παροχών που συμβάλλουν στην υποστήριξη των υφιστάμενων δομών των Δήμων της Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, από τη δική του πλευρά πρωτίστως ανέδειξε τη βούληση του Δημάρχου για τη συνεχή εξέλιξη των Κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου. Κατόπιν ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του φορέα για τη διαρκή στήριξή τους στην ορθή λειτουργία του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, ενώ παράλληλα εξήρε τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα των μελών των ΚΑΠΗ, που με την συμμετοχή τους ως «αγωνιστές της ζωής» δημιουργούν συνθήκες κοινωνικής συνοχής και πρότυπα αλληλεγγύης.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και η Αντιπρόεδρος Κυριακή Κανάρη – Ντάλη, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,  Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Νικολαράκος,  Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Βουρλάκη,  η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Αικατερίνη Ιωάννου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου και Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Κώστας Ζαπαντιώτης.

Επιπλέον η εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Έφη Μανιάτη  και ο Αναπληρωτής Ιωάννης Ζαφειρόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ανδρομάχη Τσουκαλά, Βάλια Χριστακοπούλου, Ιωάννης Γιαννέλος, Κλεοπάτρα Καρκάνη, Πηνελόπη Μπρούτα, Κατερίνα Σκιντζού, Σπύρος Οικονόμου, Κυριάκος Χάγερ.

Επίσης το παρών έδωσαν: ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπελεγράτης και ο Πρόεδρος Εκδρομικού Συλλόγου Αμαρουσίου Νίκος Νίντος.

Την κοπή της βασιλόπιτας, ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Μαρούδας.

Για τους παρευρισκομένους που κέρδισαν φλουρί, αντιστοιχούσαν δώρα των χορηγών: OMONOIA TOURS, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΣΙΣ, ΑΦΟΙ ΜΑΚΡΗ Ο.Ε Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο.

Η Μικτή χορωδία των ΚΑΠΗ, εντυπωσίασε με τις μουσικές μελωδίες που επεφύλαξε κατά την έναρξη και το πέρας της εκδήλωσης.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΚΑΠΗ 2023

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τον χαρακτηρισμό σε πολιτιστικό χώρο πολλαπλών λειτουργιών ολόκληρου του χώρου της Κεραμικής εντός του Ο.Τ. 93-94 του Δήμου Αμαρουσίου, με την άμεση τροποποίηση του...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Μαρούσι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε 41χρονος άνδρας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν...