fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2023

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημαρχείο, παρουσία της Προέδρου κας Ελένης Βλάχου και των μελών της Σχολικής Επιτροπής, της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη, Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπροσώπων συλλόγων γονέων, μελών της Διοίκησης του Δήμου, στελεχών και εργαζομένων στο τμήμα υποστήριξης δομών εκπαίδευσης και εξωτερικών συνεργείων.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος, Προϊστάμενος της Μητρόπολης Αμαρουσίου πατήρ Χρήστος Μαρούδας, δίνοντας τις πατρικές ευχές του για «Καλή Χρονιά» και «Ευλογημένη» σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2023

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά τις θερμές ευχές του για τη νέα χρονιά, υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο Δήμος Αμαρουσίου στη εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

«Δίνουμε εξαιρετικά μεγάλη σημασία στην καλή λειτουργία των σχολείων της πόλης μας. Προβλήματα και ελλείψεις υπάρχουν, όμως δίνουμε όσο περισσότερο μπορούμε από πλευράς πόρων, αλλά και καθημερινής υποστήριξης, ενώ εργαζόμαστε συστηματικά για τη βελτίωση των υποδομών μακροπρόθεσμα.

Πρόσφατα υπέγραψα μία σύμβαση, με την οποία βρίσκονται σε εξέλιξη για να παραδοθούν οι μελέτες για την ανέγερση ενός νέου δημοτικού σχολείου και ενός νέου νηπιαγωγείου στο Μαρούσι. Πολύ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ανέγερσης του 8ου Γυμνασίου και του 9ου Λυκείου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης.

Όπως γνωρίζετε, τόσο η Επιτροπή Παιδείας, όσο και οι Σχολικές Επιτροπές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Διοικητικού Συμβουλίου τους και τους εργαζόμενους όλων των υπηρεσιών που αφιερώνουν μέρος από τη δραστηριότητά τους για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων μας».

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ελένη Βλάχου, η οποία ευχήθηκε Καλή, Δημιουργική και Ευλογημένη Χρονιά για όλους και τις οικογένειες τους.

Αναφερόμενη στο έργο της Σχολικής Επιτροπής σημείωσε:

«Η καθημερινή μας μεγάλη προσπάθεια είναι επικεντρωμένη να μπορούν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να λειτουργούν με τις καλύτερες συνθήκες, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων μας.


Και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και αυτή τη χρονιά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα και με αποτελεσματικότητα, προκειμένου τα σχολεία μας να λειτουργούν με ασφάλεια, προσβλέποντας στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας και της συνδρομής των όλων  των υπηρεσιών του Δήμου, καθώς συμβάλουν τα μέγιστα στο έργο της Σχολικής Επιτροπής».  

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης εκ μέρους της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φανή Λέκκα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Σαγρής και Τίνα Μαρτίνη.   

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας Ρομά, η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbeast. Πρόκειται για...