Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παιδική Μουσικοθεατρική Παράσταση «Η Ιστορία ενός Φυτού»

Θεατρική παιδική παράσταση

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 έλαβε χώρα η παιδική μουΜε σικοθεατρική παράσταση «Η Ιστορία ενός Φυτού» στο αμφιθέατρο του OTEAcademy στο Μαρούσι.

Το παιδικό έργο είναι βασισμένο στο διδακτικό παραμύθι «Η Ιστορία ενός Φυτού» της Ευρυδίκης Σιγαλού, εκδόσεων «ΜΕΘΕΞΙΣ» και εικονογράφησης Βελισσάριου Μπούρδου, πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου και την συμμετοχή της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης».

Θεατρική παιδική παράσταση

Με αυθεντικές μελωδίες από το μαγικό κόσμο του Walt Disney καθώς και με την συμμετοχή 26 παιδιών, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τις  περιπέτειες ενός άσημου και ταπεινού φυτού που όμως δίδαξε στα παιδιά, ανάμεσα άλλων,  τη δύναμη της οικογένειας και της φύσης, τη σημασία των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης, καθώς και το πόσο σημαντική είναι η προστασία του περιβάλλοντος που αποτελεί το σπίτι όλων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαιρετική παρουσίαση του μουσικοθεατρικού παραμυθιού ως αποτέλεσμα μιας δημιουργικής συνεργασίας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και τη σημαντική διδαχή που προσέφερε αυτό το έργο στα μικρά παιδιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην παραγωγή της παράστασης, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην αδιάλειπτη στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε όλα τα θέματα που αφορούν τον πολιτισμό.

Θεατρική παιδική παράσταση

Η παράσταση έλαβε χώρα και με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και με την ευθύνη της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ρένας Χαλιώτη.

Η Μουσική Επιμέλεια Ορχήστρας και η Διεύθυνση Χορωδίας ανήκε στην Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου.

Την παιδική παράσταση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος.

Φιλική Συμμετοχή: Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, Σοπράνο

 

Ορχήστρα:

Πιάνο: Μαρία Ζούρα

Βιολί: Κωνσταντίνος Ζήκος

Κλαρινέτο-Φλάουτο: Μαρίνος Γαλατσινός

Μπάσο: Γιώργος Βόλης

Κιθάρα: Βασίλης Λαγός

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τον χαρακτηρισμό σε πολιτιστικό χώρο πολλαπλών λειτουργιών ολόκληρου του χώρου της Κεραμικής εντός του Ο.Τ. 93-94 του Δήμου Αμαρουσίου, με την άμεση τροποποίηση του...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Μαρούσι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε 41χρονος άνδρας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν...