Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε όμορφο και εορταστικό κλίμα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσα σε πλήθος παρευρισκομένων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα και μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Α. και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Πέππας Νίκος, Κόνιαρης Πέτρος, Κούκουζας Πέτρος, Σαγρής Παναγιώτης, Βλάχος Κώστας και Τσίγκας Ευθύμιος, οι πολιτευτές Ορφανίδης Γιάννης (Υπόλ. Αττικής Κίν.Αλ.), Σαγρή Αλεξάνδρα (Β’ Αθηνών Βόρειος τομέας Κίν.Αλ.), Ησαΐας Σωτήρης (Β’ Αθηνών Βόρειος τομέας Ν.Δ.), Καφετζή Μαριάνθη (Β’ Αθηνών Βόρειος τομέας Ν.Δ.) καθώς και το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Βιβή Ξένου.

Ο κ. Νικολαράκος στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ τόνισε πως παρότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου παραμένει ενωμένος, έξω από εκλογικές αναμετρήσεις και κόμματα.

Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Νικολαράκου:

Κυρίες και Κύριοι, αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα σας

Ο Σεβασμιότατoς Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και μας στέλνει τις ευχές του. Πανοσιολογιότατε Πατέρα Χρήστο, Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι σας καλωσορίζω στην ετήσια κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Αιδεσιμολογιώτατοι π. Χρήστο και π. Δημήτριε,

Κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητοί φίλοι,

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή και σημαντική για εμάς διότι μας δίνει την δυνατότητα να βρεθούμε μαζί με ανθρώπους που πιστεύουν στο εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και στηρίζουν τις δράσεις μας διαχρονικά. 

Φέτος η ημερομηνία της κοπή της πίτας του συλλόγου μας τοποθετείται μέσα στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Όμως, ο Σύλλογός μας παραμένει έξω από εκλογικές αναμετρήσεις, αντιπαραθέσεις και κόμματα. Είμαστε εδώ για να ενώνουμε του εμπόρους για ένα κοινό σκοπό: την ευημερία του εμπορίου και την εξυπηρέτηση  των καταναλωτών της πόλης μας.

Η σημερινή μέρα είναι κατά κύριο λόγο για ευχές και σε αυτές θα παραμείνω.

Εύχομαι , λοιπόν και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μία Καλή και ευλογημένη Χρονιά. Υγεία και πρόοδο σε όλους και ειδικά για τους εμπόρους καλές δουλειές και αισιοδοξία. Θα μας χρειαστεί!

 

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εύχεται «Χρόνια Πολλά» με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργική δράση, σε όλο τον Εμπορικό κόσμο της πόλης, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης στους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες τόσο του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου, όσο και ευρύτερα στo Μαρούσι.

«Με την ολοκλήρωση, της βιοκλιματικής ανάπλασης, του σύγχρονου υπόγειου χώρου στάθμευσης και της «έξυπνης» πλατείας, αλλά με μια σειρά άλλων επιμέρους παρεμβάσεων, δημιουργούμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε το Μαρούσι τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει σημείο αναφοράς.
Στόχος μας είναι αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας να δημιουργήσουμε πλούτο για την πόλη, εισοδήματα για τους κατοίκους και θέσεις απασχόλησης για  τα παιδιά μας.
Με ενότητα και ομοψυχία θα προχωρήσουμε μπροστά, ώστε η «επόμενη ημέρα» να είναι η δυναμική συνέχεια για τον εμπορικό κόσμο του Αμαρουσίου.

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης κάνουμε μια Νέα Αρχή στην Αττική για να προσφέρουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της, ωστόσο, πάντα θα είμαι κοντά και θα βοηθώ το Μαρούσι» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Τις θερμές ευχές του στους παριστάμενους  για τη νέα χρονιά έδωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Σμυρνής.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τη θεατρική παράσταση «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ανοίγει αυλαία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024, την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» καλεί τα μέλη και τους φίλους της στο παραδοσιακό κρητικό γλέντι, που διοργανώνει σε συνεργασία με το...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και...