Πλήθος κόσμου τίμησε την ειδική εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου Μάκη Ουΐλς

Στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου στη μνήμη του εκλιπόντος αείμνηστου Προέδρου Μάκη Ουΐλς παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος, καθώς και μέλη του Ομίλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, σε συγκινησιακό κλίμα, με αναφορές από όλους στην πολύπλευρη προσωπικότητα του Μάκη Ουΐλς, το έργο και τη σημαντική προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Πλήθος κόσμου τίμησε την ειδική εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου Μάκη Ουΐλς

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο χαιρετισμό του εξήρε την πλούσια δράση του Ομίλου και τους άξιους Προέδρους, τόσο τον αείμνηστο Ουΐλς, όσο και τον σημερινό κ. Νίκο Νίντο. «Όλοι θα θυμόμαστε με αγάπη, όπως η οικογένεια του, το εξέχον αυτό μέλος της Μαρουσιώτικης κοινωνίας και την σημαντική παρακαταθήκη που άφησε στο πέρασμά του» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στο χαιρετισμό του του ο Πρόεδρος Νίκος Νίντος μίλησε για την πρώτη επικοινωνία που είχε με τον εκλιπόντα, το όραμα του για τον Όμιλο, την αγάπη του για την πόλη του και την πολυετή δράση του.

Η Αντιπρόεδρος Νίκη Γεωργοπούλου-Ζησίμου και ο Σύμβουλος του Δημάρχου, ιατρός Στέφανος Τσιπουράκης αναφέρθηκαν στη γνωριμία και τη φιλία τους με τον εκλιπόντα, σε συνάρτηση με τις δράσεις του Ομίλου και την πορεία του ως ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία της πόλης. Επίσης στάθηκαν στην προσωπικότητα του Μάκη Ουΐλς, την κοινωνική δράση του και τη διάθεση για προσφορά σε όποιον το είχε ανάγκη.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρεκουνιώτης- Κυριακοπουλος, με θέμα: «Η Οικολογία και το Περιβάλλον υπό το πρίσμα των Αρχαίων Ελλήνων».

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, η οποία μίλησε με θερμά λόγια για τον αείμνηστο Μάκη Ουΐλς, τον οποίο όπως ανέφερε γνώριζε πολλά χρόνια.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Κωνσταντίνος Ρώτας, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Χρήστος Μπελεγράτης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Έναρξη εγγραφών/επανεγγραφών στους Δημοτικούς- Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου 2026-2027

Αγαπητοί γονείς  σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών/ επανεγγραφών  2026-2027 για...

Μαρούσι:Τι πρέπει να προσέχουν οι κάτοικοι λόγω OAKA το τριήμερο 22-24 Μαΐου

Οι ημέρες του Final Four στο Telekom Center Athens...

Μαρούσι:Προχωρούν τα έργα για τo καζίνο(+video)

Δείτε στο παραπάνω βίντεο πώς προχωρούν τα έργα για...

Μαρούσι:Στις 17 και 18 Μαΐου 2026 ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Δωρεάν δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια και πανηγυρική παράσταση Καραγκιόζη με...

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img