Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στη μουσική βραδιά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου “Η Ζωοδόχος Πηγή”

Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου

Μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην έδρα του συλλόγου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου απηύθυνε τις εγκάρδιες ευχές του για τη νέα περίοδο λειτουργίας του συλλόγου, υπογραμμίζοντας ότι «Το πρώτο χειροκρότημα της βραδιάς οφείλουμε να το δώσουμε όλοι σε αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τη ψυχή τους για αυτό το σύλλογο, για όλο το Δ.Σ.»

Ειδική αναφορά έκανε στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αμαρουσίου με το σύλλογο, καθώς σε μία σειρά δράσεων που έχουν δρομολογηθεί και θα αρχίσουν να εξελίσσονται το επόμενο διάστημα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Σολδάτος με θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους παριστάμενους και ευχόμενος η εκδήλωση αυτή να είναι η απαρχή μιας νέας σχέσης με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου εγκαινίασε την ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο Σεβασμιώτατος πατέρας Ευγένιος, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος, Βαγγέλης Κάββαλος, Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και Κατερίνα Βουρλάκη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου Σταματάκη, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μάντυ Ρώτα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα.

Επίσης παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που διοργανώνει ο Σύλλογος Ψαλιδίου, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποίησε εθελοντική δεντροφύτευση στον αδόμητο χώρο επί της οδού Δέγλερη, ως πρώτο βήμα προκειμένου ο χώρος να μεταμορφωθεί σε μια όμορφη πλατεία πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους.

Στην εθελοντική δράση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάνη.

Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Κώστας Σολδάτος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Δημήτρης Θεοχάρη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και κάτοικοι της περιοχής Δεγλέρη του Άνω Ψαλιδίου.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...