Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλήθος πολιτών στην ανοικτή συζήτηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων

Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου

Με επιτυχία διεξήχθη η ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου με την Πανελλήνια Ένωση Λογιστών Οικονομολόγων, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η συζήτηση με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών και παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και των Αντιπεριφερειαρχών Λουκίας Κεφαλογιάννη και Ιωάννη Κεχρή, αφορούσε επίκαιρα θέματα, όπως, το συνταξιοδοτικό, τα προγράμματα για νέους και επιχειρηματίες, τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και θέματα αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης για την τιμητική παρουσία τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την υποστήριξη στο έργο της Ένωσης.

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις, τις προτάσεις και τις δράσεις της Ένωσης έως σήμερα που έχουν όπως σημείωσε «θετικό πρόσημο για την κοινωνία και τον πολιτισμό», υπογράμμισε ότι «η Ένωση Πελοποννησίων ξεκινά έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων σε θέματα χρηστικά της καθημερινής μας ζωής, όπως η παρούσα εκδήλωση με την Ένωση Λογιστών Οικονομολόγων».

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου για τη διοργάνωση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης με θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα των συμπολιτών.
Αναφερόμενος στη θεματολογία της εκδήλωσης, σημείωσε ότι «από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ, είχα την ευκαιρία να αποκομίσω μεγάλη γνώση και εμπειρία, αλλά και να χειριστώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στα θέματα αυτά, τα οποία χρειάζονται μεγάλη εξειδίκευση και γνώση, και υπό αυτή την έννοια η ανοικτή αυτή συζήτηση είναι πολύ σημαντική και αναγκαία στην παρούσα δύσκολη συγκυρία».

Εξέφρασε επίσης την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και του ιδίου προσωπικά στις δράσεις και το έργο της Ένωσης Πελοποννησίων.

Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε εκτενώς στο σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στο Υπουργείο, σημειώνοντας τα βήματα που έχουν συντελεστεί στα θέματα των συντάξεων, του ασφαλιστικού και στα θέματα αναπηρίας.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων, κα Μαρία Σκοτάδη και οι κ.κ. Λάμπρος Μπέλεσης κα Τάσος Δουκέρης, ανέπτυξαν διεξοδικά όλα τα θέματα της ημερίδας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των παρισταμένων.

Επίσης ο Οικονομικός Διευθυντή του Οργανισμού Μάνεση κ. Βασίλης Καρακώστας, μίλησε για θέματα τουρισμού και απασχόλησης των νέων στον τουρισμό.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων κα Βάλια Χριστακοπούλο, Φορολογικός Επιθεωρητής της Πανελλήνιας Ένωσης Ομοσπονδίας Εφοριακών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης: ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Ιωάννου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, η Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου, Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος, η Επικεφαλής Γραφείου Ισότητας ΕΝ.ΠΕ και αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Βούλα Βανδώρου και ο Πρόεδρος ΔΗ.ΤΟ ΝΔ Χρήστος Μπελεγράτης.       

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...