Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στηρίζουμε έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας!

Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι γέλιο, είναι ΖΩΗ!

Οι αγαπητοί σε όλους Δημήτρης Κουρεμένος και Ναταλία Δραγούμη ΄έρχονται «αντιμέτωποι» στην άμμο για κοινωνικό σκοπό με τους Δημήτρη Χατζόπουλο και Ελευθερία Μπερέτη!

Ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη  στα πλαίσια πάντοτε της υγιούς ,εποικοδομητικής και ιδιαίτερα ωφέλιμης για την προώθηση και την συμβολή της άθλησης σε όλους τους τομείς συνεργασία , η ΚΕΔΑ  και το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Προγράμματος BEACTIVE 2018 ανέλαβαν δράση, ούτως ώστε να λάβει χώρα αγώνας EXHIBITION GAME στον οποίο συμμετείχαν Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωφών BEACH VOLLEY με την επιλεγμένη ομάδα αθλητών και ηθοποιών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό τύπου μοναδικό προπονητικό κέντρο OAKA  INDOOR  BEACH VOLLEY με Ολυμπιακή χαλαζιακή άμμο,  που σύμφωνα με τις προδιαγραφές έχει καταξιωθεί ως το καλύτερο στα Βαλκάνια και ένα από τα 5 καλύτερα στην Ευρώπη.

Γ. Πατούλης: Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι γέλιο, είναι ΖΩΗ!

Με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα μας ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με τις δράσεις του να στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών του και να παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη.Ο αγώνας αυτός παράλληλα είχε και κοινωνικό σκοπό ,αφού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου .

Ο αγώνας ταυτόχρονα είχε και κοινωνικό σκοπό, αφού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου .

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αφού έδωσε προσωπικά τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές για αυτή την σπουδαία εκδήλωση υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι,

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στο αθλητές μεγάλου κύρους που έχουν σηκώσει την πατρίδα μας ψηλά συμμετέχουν σήμερα σε αυτή την εκδήλωση με έντονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά χαρακτηριστικά, στηρίζοντας μέσω της παρουσίας τους ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα μας ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με τις δράσεις του να στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών του και να παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη».

Ο κ. Πατούλης βράβευσε με τιμητική πλακέτα όλους τους Αθλητές  και την Πρόεδρο του OAKA  INDOOR  BEACH VOLLEY  κ.  Χριστίνα Νικολοπούλου για την συμμετοχή τους και τους συνεχάρη για την κοινωνική προσφορά τους στην πόλη.

Η κ. Νικολοπούλου με τη σειρά της απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρούσιου κ. Γιώργο Πατούλη για το σπουδαίο και ακούραστο αυτοδιοικητικό του έργο και την αμέριστη στήριξη του στον αθλητισμό και ακόμα περισσότερο στη νεολαία της πόλης.

Επίσης βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πέππας για την προσφορά του στον Αθλητισμό μέσα από την πληθώρα αθλητικών δράσεων της ΚΕΔΑ, ενώ βραβείο δόθηκε και στην κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου ως επικεφαλή του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής για τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με το BE ACTIVE και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η κ. Νικολοπούλου θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια του κ. Πατούλη για προώθηση του αθλητισμού, παρέχοντας  50% έκπτωση στα παιδιά των δημοτών του Δήμου μας και δωρεάν συμμέτοχη στα παιδιά των κοινωνικά ευπαθών οικογενειών, με απώτερο στόχο να ενταχθούν και να προπονούνται στην ομάδα του Beach volley.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Γενικός Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BE ACTIVE της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Διονύσης Καρακάσης.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε με το αυτοκίνητό της νωρίτερα το απόγευμα, στον Παράδεισο Αμαρουσίου η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη. Σύμφωνα με τις πρώτες...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

• Από το καλοκαίρι του 2022 ο Γιώργος Καραμέρος βρισκόταν στην Ανατολική Αττική και ετοίμαζε τον επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε εκλογικό του αγώνα. Από τότε...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί τους δημότες στη δράση δενδροφύτευσης στην περιοχή του Νέου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης ανάλογων δράσεων ανάπτυξης και ενίσχυσης του αστικού...