Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
23.8 C
Marousi

Τη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στους παρισταμένους μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου, δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη.

Η κ. Χαλιώτη, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος Αμαρουσίου, η Διοίκηση και ιδιαιτέρως ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου, είναι αρωγοί στους αγώνες και στα επιτεύγματα του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. Ο Δήμος Αμαρουσίου αγκάλιασε το Σύλλογο από τα πρώτα του βήματα. Τα αιτήματα και τα «θέλω» του Συλλόγου είναι  σημαντικά δεδομένου ότι στηρίζει τις γυναίκες, οι οποίες από μία κακή συγκυρία έμειναν μόνες στη ζωή να αγωνίζονται για τα παιδιά και την οικογένεια τους, μόνες με πενιχρή έως μηδενική βοήθεια από το Κράτος».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δια στόματος της Προέδρου Λαμπρινής Κύρκου Σαμαρά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξη και τη φιλοξενία.

Της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ακολούθησε εορταστική εκδήλωση με την εκπροσώπηση των Σωμάτων του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και λοιπών φορέων.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img