fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Άλλοι 5 υποψήφιοι με τον Νικολαράκο

nikolarakos-kapsi

Με αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, παρουσίασε άλλους 5 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του. Ο λόγος για τους:

Γιώργος Πουλάκης.
Ο Γιώργος είναι στέλεχος Μarketing και Πωλήσεων στο χώρο της Επικοινωνίας με μεγάλη θητεία ως Εμπορικός Διευθυντής στα πιο επιτυχημένα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους ομίλους Mέσων από την Ευρώπη και την Αυστραλία, και είναι συνηθισμένος να εργάζεται στη βάση διεθνών προτύπων με στόχο το αποτέλεσμα.
Έχει οργανώσει δεκάδες πρωτοβουλίες και μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις που απευθύνονταν σε ειδικά κοινά και χρηματοδοτήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά από χορηγίες και συνεργασίες ενώ διοργάνωσε και τη 3η Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.
Είναι πατέρας 2 παιδιών και τώρα εργάζεται σαν Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλο εκτυπωτικό εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Αργυρώ Μαυριδάκη.
Η Αργυρώ επέστρεψε σχετικά πρόσφατα στην Ελλάδα αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη Γενική Διεύθυνση Γειτονίας και Διεύρυνσης με έδρα τις Βρυξέλλες, όπου ασχολήθηκε με την οικονομική και εκτελεστική διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει Πανεπιστημιακό Δίπλωμα σε δίγλωσση μετάφραση και διερμηνεία σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά, διατμηματικό Μεταπτυχιακό στην Γλωσσική Τεχνολογία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπως επίσης και MBA με ειδίκευση στη Διαχείριση, από το Institut Universitaire Kurt Bösch της Ελβετίας.

Μάρω Καψή.
Η Μάρω γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Μαρούσι από το 2000.
Είναι Πολιτική Επιστήμων – Διεθνολόγος, με Μεταπτυχιακές Σπουδές (Master) στη Διοίκηση Ευρωπαϊκών Θεσμών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη Δημόσια Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ.
Εργάζεται από το 2002 ως Ειδική Επιστήμονας σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), που εδρεύει στο Μαρούσι. Έχει εργαστεί στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, στον τομέα Λειτουργίας της Πόλης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στους τομείς της Ενέργειας, της Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Είναι μητέρα δύο αγοριών, Γυμνασίου και Δημοτικού, που φοιτούν σε σχολεία του Αμαρουσίου.

Ολυμπία Καλλιτέρη.
Η Ολυμπία μένει στο Μαρούσι από το 1991. Είναι έμπορος και δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου από το 2005 με έδρα της επιχείρησης της το Μαρούσι. Έχει εργαστεί σε νευραλγικά πόστα μεγάλης κλινικής των Αθηνών και στο τμήμα πωλήσεων μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας.

Σπύρος Ρήγας.
Ο Σπύρος είναι Ιατρός Παθολόγος με εξειδίκευση σε θέματα σακχαρώδη διαβήτη και ηπατικά νοσήματα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές μελέτες, έχει διοργανώσει επιστημονικές ημερίδες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει ασχοληθεί με τη μελέτη της παιδικής παχυσαρκίας σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία. Στο δήμο Αμαρουσίου από το 1996 και στο δήμο Χαλανδρίου από το 2004.

nikolarakos-poylakis

Advertisement Enter ad code here
Οκτ 18, 2021 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
20°C σποραδικές νεφώσεις
δευ10/18 τρι10/19 τετ10/20 πέμ10/21 παρ10/22
σποραδικές νεφώσεις
20/15°C
αίθριος καιρός
19/14°C
αίθριος καιρός
19/13°C
αίθριος καιρός
20/14°C
αίθριος καιρός
21/15°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Μάχη Νικολαράκου, μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα,  αποφάσισε να βγει μπροστά και να προσφέρει στον εμπορικό σύλλογο. Οι καταστηματάρχες του κέντρου την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Δυναμικά τοποθετείται και στον τομέα της εναλλακτικής ανακύκλωσης ο Δήμος Αμαρουσίου, διευρύνοντας το υφιστάμενο δίκτυο κόκκινων κάδων σε 41 σημεία και στις 17 γειτονιές της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα συνεχιστεί η κακοκαιρία «Μπάλλος» που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν όλη τη χώρα. Η...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη λειτουργία 7 εκ των 13 Παιδικών Χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021. Ο...