fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Άρωμα Γυναίκας στο Μαρούσι. Κατέθεσε υποψηφιότητα και η Ρένα Χαλιώτη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Μαρούσι 24, εχθές το βράδυ κατέθεσε επίσημα το ενδιαφέρον της για την διεκδίκηση της θέσης της δημάρχου και η Ρένα Χαλιώτη. Το πολύπειρο στέλεχος του δήμου Αμαρουσίου, είναι και η μοναδική γυναίκα που μπαίνει στην κούρσα της διαδοχής του Γιώργου Πατούλη.

Αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι για τη διαδοχή του Γιώργου Πατούλη εντός της παράταξης “Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη” είναι επτά: (Πάνος Βραχνός, Νώντας Γαρδέλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης και Ρένα Χαλιώτη).

Επίσης να θυμίσουμε ότι έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι ο Θόδωρος Αμπατζόγλου και ο Γιάννης Νικολαράκος που αφενός δεν ανήκουν στην δημοτική ομάδα της παράταξης, αφετέρου ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο.

 

Ποια είναι η ΧΑΛΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΙΑ (ΡΕΝΑ)

Είναι δημότης Αμαρουσίου πλέον των 30 ετών, γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι σύζυγος του επιχειρηματία Χάρη Χαλιώτη και μητέρα δύο καταξιωμένων επιστημόνων.

Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου από το 2002 μέχρι σήμερα, πρωτοστατεί και συμμετέχει ενεργά στην επίλυση ζωτικών προβλημάτων της πόλης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος το 2006, το 2010 και το 2014  με το συνδυασμό «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διετέλεσε:

  • Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη  2007, 2008, μετά την παμψηφεί  εκλογή της από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
  • Αναπληρώτρια Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας,  Αντιδήμαρχος για την Προστασία των Ρεμάτων και υπεύθυνη του Γραφείου Δημότη, τη διετία 2009-2010.
  • Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη και την Προστασία των Ρεμάτων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και Υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών Αποστολών, κατά την τριετία (2011 – 2013).
  • Είναι Πρόεδρος, πλέον της 20ετίας στον «Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Λέσβου Αμαρουσίου», όπου από το 1986 έχει έντονη δραστηριότητα, κυρίως σε θέματα προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος.

Έχει συμμετάσχει σε πλείστα συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για την ισότητα των φύλων, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, καθώς και σε σημαντικές συναυλίες ως Σολίστ στη Χορωδία της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου.

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 17, 2021 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
12°C αραιές νεφώσεις
τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19 σαβ11/20 κυρ11/21
αραιές νεφώσεις
14/10°C
αίθριος καιρός
16/9°C
αυξημένες νεφώσεις
15/10°C
αραιές νεφώσεις
15/10°C
αίθριος καιρός
17/10°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/2021 , συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου 2021. Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου,...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή τη δράση του στον Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικότερα με πρωτοβουλία του,...