fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Άρωμα Γυναίκας στο Μαρούσι. Κατέθεσε υποψηφιότητα και η Ρένα Χαλιώτη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Μαρούσι 24, εχθές το βράδυ κατέθεσε επίσημα το ενδιαφέρον της για την διεκδίκηση της θέσης της δημάρχου και η Ρένα Χαλιώτη. Το πολύπειρο στέλεχος του δήμου Αμαρουσίου, είναι και η μοναδική γυναίκα που μπαίνει στην κούρσα της διαδοχής του Γιώργου Πατούλη.

Αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι για τη διαδοχή του Γιώργου Πατούλη εντός της παράταξης “Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη” είναι επτά: (Πάνος Βραχνός, Νώντας Γαρδέλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης και Ρένα Χαλιώτη).

Επίσης να θυμίσουμε ότι έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι ο Θόδωρος Αμπατζόγλου και ο Γιάννης Νικολαράκος που αφενός δεν ανήκουν στην δημοτική ομάδα της παράταξης, αφετέρου ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο.

 

Ποια είναι η ΧΑΛΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΙΑ (ΡΕΝΑ)

Είναι δημότης Αμαρουσίου πλέον των 30 ετών, γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι σύζυγος του επιχειρηματία Χάρη Χαλιώτη και μητέρα δύο καταξιωμένων επιστημόνων.

Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου από το 2002 μέχρι σήμερα, πρωτοστατεί και συμμετέχει ενεργά στην επίλυση ζωτικών προβλημάτων της πόλης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος το 2006, το 2010 και το 2014  με το συνδυασμό «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διετέλεσε:

  • Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη  2007, 2008, μετά την παμψηφεί  εκλογή της από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
  • Αναπληρώτρια Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας,  Αντιδήμαρχος για την Προστασία των Ρεμάτων και υπεύθυνη του Γραφείου Δημότη, τη διετία 2009-2010.
  • Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη και την Προστασία των Ρεμάτων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και Υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών Αποστολών, κατά την τριετία (2011 – 2013).
  • Είναι Πρόεδρος, πλέον της 20ετίας στον «Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Λέσβου Αμαρουσίου», όπου από το 1986 έχει έντονη δραστηριότητα, κυρίως σε θέματα προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος.

Έχει συμμετάσχει σε πλείστα συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για την ισότητα των φύλων, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, καθώς και σε σημαντικές συναυλίες ως Σολίστ στη Χορωδία της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 26, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
26°C ελαφρές νεφώσεις
κυρ06/26 δευ06/27 τρι06/28 τετ06/29 πέμ06/30
-/25°C
αίθριος καιρός
31/22°C
αίθριος καιρός
30/23°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
32/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο 21ος αιώνας συνοδεύεται από μεγάλες προκλήσεις και κρίσεις. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με την τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργεί νέα δεδομένα...